• Gündem
  • Ben bu çağdan nefret ettim…

Metin Şenay.
Evlere su satıyor
2009 yılında,bir çocuğu istismar ediyor fakat delil yetersizliğinden yani “çocuğun beyanı yeterli delil kabul edilmiyor“ serbest bırakılıyor.
Bu şahıs cesaretlenerek,iş yerindeki odasının birini ses geçirmez şekilde izole ederek çocukları istismar etmeye devam ediyor.
Ta ki bir çocuğu gece alıkoyunca olay ortaya çıkıyor,tutuklama yılı 2023 yani tam 14 yıl onlarca çocuğun hayatının kararmasına sebep oluyor.
Ne desem bilemedim.Zarifoğlunun sözleri yeter bize.
Ben bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim…

sweetgril Çocuklar neler yaşadılar,düşündükçe kanım donuyor…

umayimo böyleleri maalesef hiç bitmiyor. Keşke Lut Kavmi gibi helâk olup gitseler. Bunlara rağmen ürüyoruz, iyi çocuklar, düzgün nesiller büyütmeye çalışıyoruz. Rabbim evlatlarımızı korusun 🤲

Artemisss Lut kavmi susan kişiler yüzünden helak edildi.Ahlaksız işi yapan sadece sekiz kişi vardı ama susan kişi binlerce kişiydi…

umayimo Lut Kavmi yaptıkları sapkınlık yüzünden helâk oldu. Onların yaptığı işe sessiz kalıp göz yumduğu için Lut Peygamber’in karısı da helak edilenler arasında yer aldı. Benim bildiğim bu şekilde…
        Sonuç olarak sapkınlık yapanlar da helâk oldu mu? Oldu.

Artemisss Söylemek istediğim bu değildi.Sessiz kaldıkça,caydırıcı cezalar olmadıkça maalesef böyle haberler duymak zorunda kalıyoruz.Daha nicesi var…
          Kim ne derse desin “Kısasta hayat vardır”

umayimo ve daha gün yüzüne çıkmamış bunun gibi binlerce olay vardır ama üstünü bi şekilde kapatıyorlar 😕

umayimo eşimin dedigi tutuklanma vermesinler o çocukların ailesine versinler her gün bi yerini kesip atsınlar naylonla yaksınlar tiksiniyorum böyle şeyler beni bitiriyor ben artık çocuk doğurmama kararı aldım eşimde aynı şeyi istiyor böyle çağda yetersiz kalırsak diye Rabbım vermesin kimsenin başına kafayı yemelik olaylar

umayimo ne kadar lanetlensek de nefret etsek de az bunların soyu kurusun inşallah idam verilmeli böyle pisliklere bu yüzden hiç haber izlemiyorum kan dondurucu küçücük bedenlere nasıl yapılır Allah’ım sen bütün çocukları koru

Diyecek çok şey var ama askı almayayım durduk yere. Kıyamet kopsa da artık görmesek duymasak şöyle haberler. Daha fazla masum insanın canı yanmadan kopsa kıyamet diyorum başka da bir şey demiyorum

umayimo öyle bir zaman da yaşıyoruz ki gerçekten zihnim yorgun , okuduklarımı gördüklerimi aklım almıyor artık .. nefret kelimesi bile yetersiz kalıyor bu canavarlara karşı 🤬

umayimo Allah belasını versin nasıl kıydı o masum çocuklara bende etimle kemigimle nefret ettim bu çağdan 🥺

umayimo bu mübarek günde duamdır, hiçbir bebek, çocuk, kadın tacize tecavüze uğramasın. Hiçbir canlı dostumuz işkence görmesin 🐾 🤲 nasıl bir devirdeyiz, allahım sen bizleri koru, kimseye güvenemez insan…

umayimo ben bu olayı okuduğumdan beri beynim uyuşmuş gibi hissediyorum , o çocukların bu adamın yanındayken ki korkusu gözümde canlanıyo ürperiyorum .. gerçekten evlatlarımız için korkuyorum canım yanıyo. Hayatıma devam ederken bir yerlerde böyle şeylerin olduğunu bilmek beni kahrediyo . Hergün acaba bugün nasıl bi vahşete tanık olucaz insanlık olarak diye güne başlıyorum. Belki de psikolojimi zorluyorum artık , bunlar tam olarak delirmelik olaylar çünkü .