sadbarbie daha yaşın çok genç. Seni o kadar manipüle etmiş ki.. Üç kez vize için uğraşmışsınız ama neden mesela o kadar sefer para vermektense burada nikah kıyıp, öyle gidelim demedi? Benim aklımda şüphe uyandı. Eğer olurda boşanmayı düşünürsen senin zararına olacak bir kanun olabilir mi gideceğin ülkenin yasalarına göre? Veya gerçekten o nikah kıyılacak mı? Yani bu durum beni şüphelendirdi. Kayınbaban iyi niyetle bileziklerini al demiş, senin hakkındır, evet al ama eğer olurda bu evlilik devam ederse, korunmazsan yarın öbür gün bebek olursa ve yurt dışından buraya geri dönüşün daha zor olabilir. Şuan mutlu bir evlilik değil, ama daha sonra senin için daha karmaşık ve zor olabilir işler. Hani derler ya, yolun neresinden dönsen o kadar kârdır diye.. Ne güzel ayakların üzerinde durmuşsun, yine durabilirsin ama bu adamın niyeti bence gittikçe seni güçsüz hissettirmek. Ailenlede arana girmiş, yani bence eşin doğru ve iyi niyetli bir kişi değil. Ailenin düşünceleri neler mesela? Senin eşinle olmanı desteklediler mi?, yurt dışına gitmeni desteklediler mi?ailen sana destek verip, arkanda olduğunu hissettirseler senin üzerinde bu kadar baskı oluşturabileceğini sanmıyorum. Bazı ilişkiler tecrübedir, hayatın bize öğrettiği bir derstir. Ve bazen ilişkilerin yürümemesi daha hayırlıdır. Yaşın çok genç, kendi ayakların üzerinde durabilirsin, kesinlikle hayatında toksik bir insan olmasına izin verme. Kendi battığı gibi, seni de dibe çeker. Öncelikli hedeflerin farklı olsun, evlilik sonra da olur ama önemli olan doğru ve iyi bir yol arkadaşı ile olması. Evlenmek için veya bebek sahibi olmak için bir ilişkiyi sürdürmek, doğru bir karar olmaz🌹