Happy kidsten geldim gördüklerim karşısında aynen böyle 😳 oldum. 3 konunun ikisi cinsellik hemde öyle böyle değil bildiğin açık seçik tamam burada kimse bizi tanımıyor rahatız ama bu kadarda açık olmaya gerek varmı bilemedim. +18 hikayeler postlardan daha masum geldi.

Bebis Happykids e geri dön o zaman. Siz de sıktınız artık ya. Meraktan geliyorsunuz. Üşenmiyor bütün cinsellik postlarını okuyorsunuz. Bir de burada vaaz veriyorsunuz. Geri dön ablacım happykids’ine.. kimse seni zorla sokmadı bu uygulamaya..

Bebis bende happy Kids ten geldim ilk geldiğim gün Bi nevrim dönmedi değil ama bence burası da güzel 😂 rahatsız olana program silmek zor değil diye düşünüyorum 🙂

ZRaporu sanami kalmış nereye gideceğim konuları okumak vakit gecirmek için geliyoruz dışarıdan seyretmek için değil zorla soktular diyen oldu mu kendi fikrimi paylaştım zoruna gidiyorsa sende benim postumu okumak zorunda değilsin dışarı bir zahmet.

Bende happy kidsten geldim ilk zamanlar aman allahım derken okuyorsun ama burada yazılanları bizde yapıyoruz sonuçta evliyiz yani neyse zamanla alışırsın kuzum 😅

Bebis bende Happy kidsten geldim hiç şaşırmadım desem yalan olur ancak kimseye namus bekçiliği yapma hakkım olmadığı için yaşadıkları hayatlara saygı duyuyorum hatta bazı anlattıkları sayesinde bende diğer arkadaşlarda gecelerini şenlendirmedi değil 😂 eğer sende namus bekçiliği yapmaya soyunacaksan hiç ortalığı karıştırmadan forumdan çıkış yap bebeğim biz böyle mutluyuz buraya ayak uyduranlar olarak 😍

Bebis valla bekar kızlar bizden daha işin ehliler çoğu konuda o yüzden alışman gerek kalacaksan

Bilinmeyenlidenklem Ayak uydurdugunuz belli taraftar gibi savunmanizdan. Siz nasilki +18 düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz bende kendi düşüncemi paylaşmak için açtım. Onun bunun namusu kendine kalsın beni ilgilendirmez kimseye namussuz dediğimiz yok.

Bebis kimsenin kimseyi tanımadığı bir ortamda isteyen dilediği herşeyi özgürce söyleyebilirim bunlar size ağır geliyor utanıyor kızıyor üzülüyor, etkileniyorsanız çıkış butonu orada 😉

Kukuliii Ne bileyim çok tuhafıma gitti öyle eleştirmek için açmadım ama happy kidste böyle şeyler nadir görüyordum burada her konu öyle olunca 😝

Bebis haklısın kuzum kidste böyle bir şey yok böyle tarz post açılsa zaten eleştiri değil insanı linç ederler 😅😅

Kukuliii Aynen ediyorlarda zaten açtıklarına pişman oluyorlar 🤣 söyleyeyimde bari buraya gelsin garibanlar

ZRaporu çok haklısın gerçekten. Yani bu uygulama da kadınlar genellikle cinsellik konuşuyor ve cinsellik evlilikte çok önemli bir yerde. Yani genel olarak cinselliğin konuşulduğu bir uygulamayı indirmeyin ozman neden indirip tek tek okuyorsunuz ki madem merak etmiyorsunuz işiniz ne burada ?? Ben çok faydalı buluyorum kadınlar birbirine yol gösteriyor yani bu işin adamlar okulunu okuyor cinsel terapist oluyor artık kasmayın..

Pembedusler hanımefendi hem eleştiriyor hemde vazgeçemiyor 😂 kendi gibi linçlemeye öerakli kaç kişi var onları tespite uğraşıyor sanırım 😂

Bebis göremediğin malum çünkü hem eleştiriyor hem merak ediyor Hemde buradaki insanları yadırgıyorsun 😂 tam olarak kendini ne sanıyorsun acaba bir rahibe Teresa mı 😂

Bebis Yani genel olarak cinselliğin konuşulduğu bu uygulamayı neden indirdiniz ? Hadi indirirdiniz 1-2 baktınız hep cinsellik neden çoğunu okudunuz ve hadi okudunuz neden eleştiriyorsunuz ki sex den daha doğal ne var ? Çiftler bu tarz konular için cinsel terapiste gidiyorlar ve çok para harcıyorlar burada kadınlar birbirine yardımcı oluyor ben yadırgamıyorum. Ama siz yadırgadıysanız bence silin 👍🏻 Yani gerçekten meraktan indirip hepsini okuyup namusdan dem durup ahlak bekçiliği yapıyor belli bir kesim madem dikkatini çekmeyen konular indirmeyin..

Bebis ayrıca başlığında çok saçma nasıl bir yere düştüm… Derhal çık öylese neden duruyorsun ki