kizatasozu Selam kizlar günaydın aşklarım nasilsiniz. iki gündür buraya geri dönebilmek için neler çektim bi bilseniz.bilin bakalım ben kimimm?? Özledim sizi umarım herkes yerinde duruyodur @Kekillikamisci şakaydı dime gitmedin @HurremSultan sende yoktun bayadir gitme noluyy @bukii27 kız senin Pp nerde vala bak ailem dağılmış gibi hissediyorum buki nin de dediği gibi insan alisiyo ayrilamiyo burdan sigara gibisiniz vala bağımlılık oluyo 😅
yeso Mavininannesi 5 gün askıya alındım gıden gitmiş şaşırdım 😂 bende adımı degıstıremedim napıcam bilmiyorum 🤷🏼♀️
kizatasozu TombulHatun çok ugrastim knk açmaya veda postu olduğu için direk kapaniyormus bak şakadan veda postu açmayın haa
TombulHatun kizatasozu ben burdan gidersem sessiz giderim veda postu olayı tuhaf da neyse çözemedim kim olduğunu veda eden çok çözeriz elbet 😂😂
kizatasozu superisi_ sebebini biliyomusun? En son gülüyordu bi derdi olsa anlatırdı veda da etmedi 30 dkka önce aktif olmus??
yeso kizatasozu sen kimsin ben sezayla nuru arıyorum kaç gündür hiç gelen ipucuda vermıyo ben de gıdıcem ama haaaasaadjsjjs
llanjalee superisi_ bence gitmek isteyen de hesap silmesin bari telin bi köşesinde dursun belki aylar sonra canı ister girer bi bakar yani dimi 🤭