lidyaaa__ busenihicalakadaretmez Poddokını atan değilsindir herhalde 😅😅😅😅 Ay detay ver bari hatırlayalim 😂
busenihicalakadaretmez kizatasozu kizatasozu Hayır bazı gidenleri hatirlamissiniz bir ben yokum dayı falan değilim. Rouge, buki, kekil hatırlatmış bir ben yokum
llanjalee meleksen1 yapı olarakta bence gayet minnoşsun meleksen 😘 buranın melekleri nickine çok uygun zaten ya bak bi sen ,@melebek ve @Melaykeee 😅😘
meleksen1 llanjalee Canımsın jale 🥰🥰 Aslında benim adım melek değil biliyor musun 😂 Melek olacakmış sonra vazgeçmişler başka birşey koymuslar ben de öyle açmış bulundum kayıt olurken eşimde meleğim falan der ordan esinlendim 😄😀
meleksen1 llanjalee bu arada diğer meleklerimiz de dediğin gibi cok tatlılar birde jalemiz 🤩 @melebek @melaykeeee
llanjalee busenihicalakadaretmez bari birazcık ipucu ver böyle nasıl hatırlayalım acı bize yani el insaf 😅
busenihicalakadaretmez llanjalee Ardle Kekilli buki yi nasıl hatirliyirsaniz öyle neyse diyeyim @Gittibimilyarlikmobilya ben ama kırıldım hepinize
kizatasozu busenihicalakadaretmez aaa yemin ederim tahmin ettim senin gittiğini bilmiyordum cnm ne oldi neden gittin
llanjalee busenihicalakadaretmez ay ama sen arada gelicem demiştin o hesabını kullanacaksın diye düşündüm ben şahsen o yüzden aklıma gelmedi yoksa hatırlardım 😜 ayrıca kidste yorumunu likeladım aşkolsun 🙈😅😂😅
busenihicalakadaretmez llanjalee Yok canım kıvırma 🫠 ben alışkınım kidstede öyleyim yıllardir kullanırım orda uzun bir süre gidip geri gelmiştim kimse hatırlamamisti.
kanalize kizatasozu kurallar çok sert çokk ben nasıl kanalizelik yapacağım böylee. Söyledin mi belki silerler
llanjalee kanalize yok kız şaka yapıyorum 😂 ama bişeyi kırk kez söylerseniz olurmuş sizin 39 kaldı dikkat edin 😜