melebek llanjalee Sen de bi gidip gelmişsin galiba, bi şeyler olmuş ama tam olarak ne olmuş anlamadım 😂
gizew melebek Ben anlamaya çalışıyorum şimdi bi grup var o grup aktif olunca bazı kişiler kayboluyor o grup kaybolunca diğer kişiler aktif oluyor falan filan 😜
melebek gizew Ben de bazen çok aktifim, bazen değilim. Bunun sebebi, reelde de akan bir hayatımızın olması. Yoksa hiçbir gruba, cemaate, siyasi partiye bağlılığım yoktur 🤪😂
gizew kleopatranizzz valla ben hiç bi gruptan değilim karakter olarak gruba karşıyım zaten 😂 bugün aktifdim oğlum babasıyla dışarıdaydı vaktim hep burada geçti 😅
gizew kleopatranizzz Benim reele taşıdığım hiç bi arkadaşım yok hatta özelden sadece bi kez seninle konuştum ama gerçek hayatıma taşıyacağım bi arkadaşlık olsaydı bu kesinlikle sen ve @busenihicalakadaretmez olurdunuz 🥰
pinkdreamss kleopatranizzz daha önceki hesabımla bi post açmıştım hıc arkadaşım yok diye burada bile yok valla ben çok şansız bı insanım kaç gündür yoktum merak eden bile olmamış 😂😂😂😂
gizew pinkdreamss Eski hesabın ‘yeso’ değil mi?Ya o hesapla hiç konuşmadık seninle ama gerçekten dikkatimi çekiyorsun.Kesinlikle seninle de arkadaş olmak isterdim,bir de @zeytep ♥️☺️