llanjalee cerennnn fiziksel olarak azıcık göbeğim gitse bu beni mutlu eder 🥰 Huy olarakta çok çabuk insanlara inanıyorum,güveniyorum ve aslında bu huyumu hiç sevmiyorum
zeytep cerennnn fiziksel olarak tırnaklarım (iriler yahu, az narin olaydı ne vardı) Huy olarak ise, aşırı duygusal oluşum 😪
1canbebisim cerennnn fiziksel olarak sıkıntım yok ama huy olarak her şeye susuyorum keşke konuşsam bağırsam çağırsam
gshande cerennnn fiziksel olarak memnunum. Huy olarak cesaretsizligim bana cok zarar veriyor bu huyumu sevmiyorum🙂
Goat cerennnn Fiziksel olarak yok, doğumdan sonra ufak göbeğim onu sevmezdim şuan göbekte gitti eski halime geldim hatta gebelik öncesi kilomdanda daha zayıfım şuan. Huy olarak çok duygusalım ufacık şeye hemen gözüm dolar bu huyumu hiç sevmiyorum.
yeso gizew bilmiyorum güzel mi çirkin mi ama lekeleniyoruz hemen 😂 güneşten çok iyi korunmam gerek hassas oluyo vs ondan sevmiyorum yani
successfulwoman fiziksel sevmediğim bir fiziksel özelliğim yok 😂 Huy olarak herkese samimi ve dürüst olmam
happymom26 cerennnn of huy olarak o kadar çok var ki😂 bi olay olduğunda mesela kalabalık ortamda saniyede yüzüm düşüyor yalandan gülemiyorum aşırı kararsızım çok alınganlık yapıyor ama aşamadım bunu