Olayı az öz anlatayım benim iki oğlum var biri babada biri bende düzenli her gün oğlumla konuşurdum o ise canı istediğinde arar konuşurdu oğlumun söylediği bişeyden dolayı halasıyla biraz atıştırdk abisi bunu fark etti bana ben seni annanı bacını aramıyorum sende benim anamı bacımı arama dedi bende saçmalama eve giriş cıkışların belli değil vs dedim neyse tamam dedim sonra oğlumla konuşmak istediğimi söyledim evde değilim dedi okey dedim ben ararım seni dedi böyle böyle çocukla iki gün oldu konuşamadım bu arada annesini tembihlemiş kesinlikle telefonuma bakmıyor bende tartışmaya girdim saçma sapan işler yapıyorsın ben oğlumu hergün ararım sen canın istediğinde böyle bi sacmalığı kabul etmiyorum sen evde olmuyorsun diye oğlumla konuşamıyorum sonra beni engelledi ben gerektiğinde seni ararım dedi sonra bende onu engelledim bir hafta olacak görüşeöedim oğlumla annesini arıyorum açmıyor annesi msj atmış beni arasın diyor bende engeli kaldırmak istemiyorum sebepde şu o istediği küfürü hakareti ediyor asla ben ağzımı açamıyorum o istediği zaman engelliyor istediği zaman kaldırıyor bende artık yemin ettim engeli kaldırmayacağım o nasıl muâmele ediyorsa bende ona öyle olacağım ya sonuçta anne babası bacısı evde onlar varken onu niye arıyayım bu konuda bi akıl verin