melebek Medusa “Gece saat 2’yi geçtiği zaman, sadece uyu. Çünkü gece 2’den sonra verdiğin kararlar, yanlış kararlardır. İyi olan hiçbir şey gece saat 2’den sonra gerçekleşmez.” Ted Mosby 😂
Medusa melebek Doğru, en azından Ted’in kararlarından daha kötü bi karar değildi diyebilir miyiz? Lütfen…
hayatboseglencos gizew evet malesef. Yatak odasıyla salonun peteklerini yakmadigimiz için hepimiz aynı odada yatıyoruz. Kızım beşiğinde yatmadı hiç zaten. Yazın çok terliyor diye koyamadim. Kışın da üstünü çok açıyor diye bırakamadım ki zaten beşik salonda. Eşimi cekyata yolladık biz yer yatağında yatıyoruz ikimiz. Ama smdi beşiğini yatağa cevircez o zaman ayırmayı düşünüyorum artık
Susunbebekuyuyo Slaedz06 ben büyk kızımı hiç yanımda yatırmadım 4,5 yaşında şuan yanında biri varken uyuyamaz küçük kızımda 1,5 yaşındayken zatürre başlangıcı geçirdi meme emiyordu yanıma aldım uykusu bölünmesin diye 2,5 yaşında hala yanımda yatıyor inşallah bu yaz ayıracağım hala gece uykuları tam düzene girmediği için ablasının yanına yatağını koyamadım baya bağımlı halde bana babasının uyutmasını bile istemiyor gerçi deprem psikolojisiyle şuan ikisinide yanımdan ayırmak istemiyorum o ayrı
Eskobar melebek bende yan yatmak istiyorum uyuyana kadar düz yatıyorum biri sağımda biri solumda hamile halimle zorlanıyorum bir an önce kendileri uyuması lazım ama nasıl olcak bilmiyorum yer yatagında yatıyoruz benim belden aşağısı yerde bi battaniye serdim üşümeyeyim diye rezilliğe gel😂 Allah yardımcımız olsun ne diyem
melebek Eskobar Ay, kıyamam 🥲 bazen düşünüyorum, bebemden 2 tane olsaydı ne durumda olurdum diye, buna zor diyorum çünkü 😂 seninki ekstra zor 🙌🏻 ben senin için yan yatayım, sen de benim için sırt üstü yat, çözelim bu işi 😂
ESMERBOMBA_ Slaedz06 3 yqştan selamlar vallahi doğduğu günden beri yanımda babası çok perişan her gece yorgan sırtında oturma odasına gider ahahaha