llanjalee Yollayın gelsin de azıcık gülelim ya içime öküz oturmuş gibi hissediyorum bugün hadi hadi 😍🥹
Medusa llanjalee En bi sevdiğim postlardannn😂 Gideyim de sonra açar açar gülerim dediğim videoları buraya yığayım😌
llanjalee Coolness biri de şeker falan yollasa enfes 😅 geçen gün kocam da getirmiş çay birde fındık ezmesi vermiş bi parti şeysi elinde geldi beni bi gülme tuttu kuyruğa falan girmedin dimi bak yemin et diye darladım adamı 😅😂
melebek Coolness Ahahhahahahhaha benim kapıya da bi parti hediye paketi bırakmış. İçinden çöp poşeti çıktı. İşte belediyecilik… 😂😂😂
ESMERBOMBA_ Coolness bizede telefon tutacağı çakmak tükenmez kalem ramazan imsakiyesi nazar boncuğu geldi 🤣🤣 haa bide muhtar adayımızdanda yarım kilo cevizli baklava geldi dkdkd
llanjalee melebek seni çöpe atacağım poşete yazıkkkk bi sigara yakacağım ateşe yazık 😜😅 aklıma geldi yazmadan edemedim şarkının da minibüs müziği bu olsa keşke 🙈
Coolness llanjalee bize bi kahve geldi bugün o da mahalle muhtarından asdhshhs 😂 eşime diyormuş ki kardeşim zile basmayın yazıyordu basmadım haberin olsun 🤣🤣🤣