• Gündem
  • Karabük üniversitesi 😣

Kızlar selam, bu başlıkta post açan oldu mu görmedim ama o ne öyle ya? Şok oldum.. Yazık kızlarımıza. Evet, herkes özgür. Evet, kimseye karışamayız. Ama o kızın bir başkasıyla birlikte olduğunu düşünün, sonra erkeğin başkasıyla derken yayıldıkça yayılacak. Yazık günah bekar bir sürü kardeşimiz var yani.. Geçen de bir haberde tuvaletlerden bile bulaşma riski olduğunu okudum. Offfffff 🤮

dnz23 su Afrikalı kızlarla birlikte olanlardan mi bahsediyorsun çocuğun birisi sinemaya gitmiş kızla zorla çocuğu öpmüş sakso falan çekmiş snsncjsk çocuğun penisi yara olmuş hpv’e yakalanmış çoğu kimseyle birlikte olmasınlar valla pis insanlar.hastalık gelecek ulkeye

Pinkoooo üniversiteli gençler Afrikalı kızlar ve erkeklerle birlikte olmuşlar ve hpv kapmislar vajinalarinda penislerinde ağızlarında yaralar cikmis ülkeye yayilmadan önünü kesseler

dnz23

Afrikalılar ülkeye doldurulduğunda birçok uzman çıkıp uyarıyordu. Tıpkı yıllarca düşük oranda seyreden Kızamık hastalığının Suriyeliler geldikten sonra artması gibi. Arkadaşlar, bu yazdıklarım ırkçılık değil. Baştan belirteyim. Her ülkenin sağlık sistemi ve karşılaştıkları hastalıklar o ülkeye özgüdür. Dolayısıyla ülkeye yabancılar doldurulurken bunlar da göz önüne alınır. Gerçi bizim sınır güvenliğimiz düşünüldüğünde… of, yazarken içim şişti. Devam edemiyorum

melebek valla yiyen her boku yiyor sonra yok hasta olduk yok ne korunarak yapın madem bir bok yiyorsunuz alla alla yaa sonra milletin çoluğu çocuğu çekecek onun çilesini iki gün sonra o erkekler yada kızlar evlenince esi ne vbilcek onun kimle ne bok yediğini otomatikmen oda hastalık kapacak

Pinkoooo aşkım karabük üniversitesi itiraf diye bir sayfaya bir kaç gündür gençler mesaj atıyormuş. Bir kız kendini tarif etmiş “o zenciyi bana bulun” gibi bir şey yazmış. Zenciyi bulmuş, birlikte olmuş. Allah korusun bizleri, hastalık kapmış hpv ve hiv galiba. Bir erkek arkadaşa da zorla oral yapmış bi kız o da hastalık kapmış X kullanıyorsan bak istersen

gizew ay ben de gördüm shshsh X’te gündemde şu an karabüllük ve karaçük üniversitesi diye

Mavininannesi aynen öyle ya insan biraz da başkalarını düşünür Allah bilir ileride hangi günahsızın hastalanmasına sebep olacaklar