• Cinsellik
  • Partnerine azdırıcı kullanıp memnun kalan var mıı?😂😂😂🤷🏼‍♀️

Kızlar eşimle 2 yıl sevgililik 2 yıl evlilik maceramız var evlenmeden önce cinsel hayatımız çok güzeldi uzun sürerdi ön sevişme yaşanırdı tutku arzu istek vardı şimdi hiçbiri yok desem yeridir kısa sürüyor ve hafta belki 2 haftada bir iki oluyor arzulanmak istenmek istiyorum uzun sürsün ön sevişmeli olsun istiyorum dile getirdiğimde tamam falan diyo ama 2 yıldır bi cacık olduğu yok bende azdırıcı almayı düşündüm kullanıp memnun kaldınız mı nasıl etki ediyor birde hangisini kullandınız 😂😂

tamamyahu Kullanmamıza gerek yoktu aslında ben meraktan üç dört ay önce almıştım trendyoldn kullandı eşim etkisi de ooldu ama ertesi gün göğüs ağrısı çekti Dr falan gittik kalp ritim bozukluğu çıktı bir hafta kontrole gitti bişey çıkmadı utancımızdan doktora da diyemedik 😅😅😅

tamamyahu benim peder macun kullaniyo ben bigun merak ettim acaba ise yariyomu diye azcik tabağa koydum tadı igrencti geri yerine koydum vala hiç isede yaramadi

kizatasozu trendyolda bi ürün var 3 bin tane yorum var altında tadının iyi olduğundan bahsetmişler ve yorumları çok iyi onu alıp deneyesim var