atss0000 kızlar merhaba iyi geceler, 2 hafta sonra kuzenimin dugunu var benim basen bolgem cok fazla o yüzden boyle nefes dahi aldirmiycak vucudu dumduz gosteren bir korse oneriniz var mi acaba😂🌸
kanalize atss0000 ben doğum sonrası için lcw dan almıştım altı şort ve külot gibi üstü göğüs altına kadar, internet sitesinde var ama sadece bir beden küçültüyor
kahkaha atss0000 korse diyince YAMUNA korseyi tek geçerim hatunlar.. biraz paralı ama verdiğin paranı. Hakkını veriyor be.. bende bel korsesini almayı düşünüyorum şu an doğumdan sonrasi için.. Yamunanin termal korse taytını aldım 87 kiloyken sadce yürüyüş ve ekmek şeker kestim direk 65 kiloya düştüm. Taytin çok etkisi var ama. Yürüyüşten dönüyordum sıkınca ter damlıyordu resmen 2. Kızımdan sonra yamuna nın çelik balenli önden kancalı paçalı korsesini aldım o da çok iyiydi.. şimdi de 3 kancalı bel korsesini istiyorum çok güzel ya.. ama dediğim gibi biraz pahalı ama kaliteli ben 4 sene önce aldım taytı dolapta duruyor doğurunca tekrar giyecem o kadar kaliteli yani
happymom26 Trendyoldan almıştım dize kadar geliyor üstü atlet gibi ama lavaboda zor oluyor komple çıkarmak gerekiyor o modellere bakmayın bence
melebek kahkaha Ben de Yamuna’yı tek geçerim. Sırt ve bel ağrılarım olduğu dönem almıştım, vücudumu çok güzel de şekillendirdi. Onu, diyet yaptığım zaman da takıyordum. Şişlik filan kalmıyordu sayesinde ve 6-7 sene önce almama rağmen hâlâ taş gibi
kahkaha Buzlulimonatam aynen öyle diger saçma sapan şeylere para vereceğime buna bı tık fazla veririm hiç değilse 2 günlük olmaz senelerce taş gibi duruyor ve cidden hem inceltiyor hemde kilo verirken aşırı yardımcı oluyor
kahkaha melebek benimki de hala taş gibi 🤣 cidden adamlar kaliteli ürün yapmış ama hakkını yemeyelim ben XXL bedenden M bedene düşmüştüm
kahkaha melebek ahhh ahhh o kadar güzel yeme programı yapmıştım ki kendime asla bozmuyordum ve bünyem artık alışmıştı..🤣 her akşam düzenli olarak 2 3 saat yürüyordum durmadan herrrr gün ama bak..😁 87 kilo ile başladım en son 65 olmuştum ve eski kıyafetlerim poşet gibi oluyordu üstümde.. pantolonlar falan dötümden düşüyordu 🤣🤣🤣 1 kızım oldu 65 ile hamile kalıp 74 ile doğurdum 1 buçuk yaşında şu an.. şimdi yine hamileyim 80 oldum Gine😞😭 dogrur doğurmaz spora diyete devam..kafaya koydum mu oluyo ben onu bilir onu söylerim 😘
melebek kahkaha Valla helal olsun 👏🏻 ben hiç o kadar kilo almadım çünkü biraz kilo alınca hemen önlem alıyorum. Kesinlikle kafada bitiyor her şey 🙃