Kızlar şu sıralar eşimle aramız limoniii bir de zaten regl dönemindeyim o yüzden libido yüksek mfçsm
Kocam hep duşta birlikte olmak istiyor ama duşta nasıl yapılır kiii var mı önerisi olan
Duşta seks (linçlemek için girme)
coffe benimde bayıldığım ama eşimle yapamadığımız olay adam odunun teki bir kere evlenmeden önce yapmıştık duşta güzel oluyor o duş alırken gir yanına sal kendini ona erkekler bilir yönlendirir😂
- Düzenlendi
coffe çok güzel oluyor😅😂bazen kocam duşa girince pat diye rahatsız ederim😅boylarınız yakınsa ayakta yapabilirsin, eşiniz uzunsa doggy pozisyonu daha iyi olur, (tamamen duşakabinle mi çevrili banyo veya fayans alan var mı bilmiyorum ama duvarın bir kısmı fayans alansa eğer oradan destek alabilirsiniz.) tabi ilişki önceside bol bol birbirinizi öpersiniz, dokunursunuz vs. Daha da yazmayayım bee😅😂
Bu arada ekstra bir şey de söyleyeyim. Fayans duvar varsa, eşinizin sizi kucağına alır şekilde alıp, fayansa yaslaması da (eşinizin bel hizasında olmanız) ayrıca güzel bir zevk verir. (ama eşinizin sizi sabit tutabiliyor olması lazım. Biraz sert olur, ama güzeldir.
Çok açık yazdığıma göre ben tüyeyim😅😂
coffe dur gelecem..
coffe kız oruçlu insanları niye böyle hayal ettiriyorsun yazık günah 😂🤪
Pinkoooo 😂ben üç çocukla yapıyorum sen nasil yapamiyorsun uyut git 🤭🤭
perimasali802_ sorma 😛
gizew sordum bileee