Kızlar haksızsam söyleyin. Eşime aşırı sinir oldum. Eşim calısıyor, aynı zamanda ingilizce bir sınav var ona hazırlanıyor. Bu 3. Hazırlanısı filan en az. Artık bana böğ geldi cünkü ders calıscam diyip ya odasına kapanıyo ya dısarı cıkıyo. Haftanın 5 günü calısıyo zaten sabah cıkıyo aksam 7.30 da eve geliyo. Sonra ders calıscam diyip hoop odaya geciyo (bu sıra oyle). Bende cocukla yoruluyorum bu hafta full kayınvalidemle baktık ama bugun haftasonu artık evde duralım dedim kadına da yazık annesiyle de ilgileniyo bi yandan. Ama bizimkinin umrunda değil. İftarı hep beraber yapıyoruz eve geliyor cocugu birkaç saniye seviyo sonra hopp telefona. Bizbütün gün hem cocuk hem iftar hazırlığı derken bi de iftardan sonra ilgileniyoruz. İlgilenmeyi geçtim bu çocuk babasını da arıyor ama bizimkinin elinde telefon. Bugun de ders calıscam diyip cıktı 1 saat önce aksama gelirim ben diyor. Şimdi açık konuşucam eşim aldatabilecek birine benzemiyor ama asla güvenmiyorum. Hele bu davranıslarından sonra artık iyice içimde sıkıntı oluşmaya başladı. Sanki biri var gidiyo onunla bulusuyormus gibi geliyo. Oruclu halde cıkıyo arabayla gidiyo starbucksta ders calısacakmış. Yani ne kadar inandırıcı bilmiyorum. Bizim burda sakin bi starbucks var cok kalabalık olmuyo oraya gitti diye biliyorum. Arabasız gidilmez. Yani ya kafamda kuruyorum ya gerçekten bisi var. İçimdeki sesi umursamadan da olmuyo. Eşimi siz tabiki tanımıyorsunuz ama az cok tahminde bulunursunuz diye , biraz da icimi dökmek istediğim icin yazmak ve sormak istedim. Böyle birsey varsa nasıl ortaya cıkarıcam onu da bilmiyorum.
Eşime sinir oldum , biraz uzun yazdım fikrinize ihtiyacım var
nuryollanna Birkaç hafta önce de , aksam isten gelince hadi sen dısarı cık biraz hava al git kahve ic diyordu sürekli. O cocuga bakıyordu yani.
nuryollanna Eşinizle bu durumu konuştunuz mu?Konuştuysanız açıklaması nedir?
nuryollanna şüpheye düşmüşsünüz bu çok kötü bir şey gerçekten size böyle hissettirmiş olması , bu yüzden takipte kalın bence mümkünse telini falan da kurcalayın şüphe içinizi kemirmesin .. ama benim düşüncemi sorarsanız 3.kez aynı sınava hazırlanıyo dediniz hırs yapmış demek ki bu kez kazanmak için ve sadece ders çalışmak amaçlı gidiyor olabilir bende kütüphane ya da o şekil sakin yerlerde çalışmayı çok seviyordum , evde o adaptasyon olmuyordu oturmak yatmak uyumak falan istiyordum o yüzden . Bana masum geldi ama siz yine de içinizi rahatlatmak için takip edin , şimdilik bu konuyu konuşursanız bence ilişkiniz yara alabilir (naçizane düşüncemdir).
nuryollanna he bir de cıktıktan sonra eşimi birşey için aradım, sürekli onu arayıp durmayacakmışım öyle diyor
nuryollanna dersi evde çalışamıyor mu ne alaka bu saatte çıkıp akşama kadar starbuckda oturup ders çalışmak, ben müsade etmezdim şüphelendiğimden değil ama davranış çok mantıksız, sınav ne kadar önemli olursa olsn akşam yemekten sonra en azndan size 1 saat ayırabilir diye düşünüyorum, karşınıza alıp güzelce konuşun şüpheyi bir kenara bırakıp ailecek vakit geçirmek istediğinizden sizin de dinlenmeye ihtiyacınız olduğun dan bahsedin
nuryollanna ilk aramanız da mı bunu söyledi yoksa bi kaç kez aradıktan sonra mı
gizew Sürekli dısarı cıkıyorsun hayırdır filan dediğimde (arkadaslarıyla cıktığı zaman) yok işte uzun zamandır görüsmüyorlarmış, (cıkmamıstı gerçekten) ders konusunda ise sürekli calısıyosun , cocuktan önce yapsaydın dediğimde kızıyo
llanjalee ikinci aramamda
nuryollanna Şüphelendiğiniz durumun(aldatma) olduğunu sanmıyorum ama davranışı sinir bozucu.Nihayetinde insansınız sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var
llanjalee şüpheye düşmüşsünüz bu çok kötü bir şey gerçekten size böyle hissettirmiş olması , bu yüzden takipte kalın bence mümkünse telini falan da kurcalayın şüphe içinizi kemirmesin .. ama benim düşüncemi sorarsanız 3.kez aynı sınava hazırlanıyo dediniz hırs yapmış demek ki bu kez kazanmak için ve sadece ders çalışmak amaçlı gidiyor olabilir bende kütüphane ya da o şekil sakin yerlerde çalışmayı çok seviyordum , evde o adaptasyon olmuyordu oturmak yatmak uyumak falan istiyordum o yüzden . Bana masum geldi ama siz yine de içinizi rahatlatmak için takip edin , şimdilik bu konuyu konuşursanız bence ilişkiniz yara alabilir (naçizane düşüncemdir).
Ev dubleks, odası asagıda biz cocukla yukarda takılıyoruz. Onu rahatsız etmezdik. Telefonu kurcalıyorum sürekli ama birşey bulamadım bu zamana kadar
TombulHatun dersi evde çalışamıyor mu ne alaka bu saatte çıkıp akşama kadar starbuckda oturup ders çalışmak, ben müsade etmezdim şüphelendiğimden değil ama davranış çok mantıksız, sınav ne kadar önemli olursa olsn akşam yemekten sonra en azndan size 1 saat ayırabilir diye düşünüyorum, karşınıza alıp güzelce konuşun şüpheyi bir kenara bırakıp ailecek vakit geçirmek istediğinizden sizin de dinlenmeye ihtiyacınız olduğun dan bahsedin
Söylemesine göre cocuk evde oldugu icin calısamıyor. Sesi ağlaması vs. Cocuk 1,5 yasında bu arada. Haftaici veya cuma, özellikle ramazan öncesi dısarı cıkıp kahve iciyorduk işten geldikten sonra bile olsa cıkarıyordu
gizew ben ondan zor zamanımda yardım isterim genelde , odasına geçip zaten rahatsız etmeyecektim evde durmasını istiyordum. Yüzünü görmesem de evde oldugunu bilmek beni rahatlatıyordu
nuryollanna Karşınıza alıp güzel bir şekilde ifade edin kendinizi eminim sizi anlayacaktır 🤗
Evde yedek bir araba daha olsa inanın gidip bakacağım gerçekten orda mı ne yapıyor diye. Taksiyle gitmek istemedim biraz üşendim cocukla açıkçası.
nuryollanna haklı olabilir adapte olamıyo olabilir ama, her akşam zaten çalışıyor ders, hafta sonu da zahmet olacak en azndan yarım gününü ailesine ayırsın yine ders çalışsın, saat 12 olmamış evden ders çalışıcam diye çıkıp akşam anca gelirim demesi çok saçma 6 7 saat aralıksız ders çalışamaz zaten, gerekirse tepkini yükselt ama derdini anlat ona güzelce, dediğim gibi şüphelendiğini belli etmeden sadece ilgiye dinlenmeye ihtiyacn olduğunu dile getirerek
Kızlar az önce mesaj attı eşim, cafe’de yoruldum oturmaktan , rahatsız etmiceksen eve gelcem dedi. Bende tabiki bunun üzerine, gel etmicem istediğin kadar calısırsın evde dedim ay nasıl sevindim anlatamam
TombulHatun İnan ki cocukla yorulmayı geçtim , beni aldatması hepsinden beter olur. Böyle birşeyi yediremem kendime. Yoksa istediği kadar calıssın benim korkum aslında bu.
nuryollanna Akşam da güzel bir kahve yap al karşına sakince kırmadan cilveli bir şekilde konuş 😄
nuryollanna dediğim evde uyuyası yatası falan geliyordur belki bilemedim