kanalize kanalize ➰Ben evlenirdim ama anne olmak istemezdim sanırım. Ama o baba olmayı isterdi çok da iyi bir baba oldu haksızlık etmemek için de evlenmeyebilirdim. 😕 Belki de atandığım hastanede işe başlayıp sadece kendim için yaşayabilirdim. 🥲
Pinkoooo kanalize sormadan gecemedim canım annelik çok zor ama çok güzel bir duygu neden böyle düşünüyorsun ki 🥰
gizew kanalize ama anne olmak istemezdim sanırım Birçok yorumuna denk geldim,zorlanıyorsun anlıyorum ama neden bu kadar?
perimasali802_ kanalize merhametine , koruculuguna, saygılı olmasına,iyi baba olusuna, yeri gelince çocuk gibi kavga edisimize , aşığım adama ♥️♥️♥️♥️
kleopatranizzz kanalize Bizi bu kadar güzel sevmesi,saygısı, hep çok ilgili olması,her daim arkamda olması♥️
TombulHatun kanalize Her konu da çok destekçi bana, sevgisini gösterir, benim için çabalar, fikirlerime saygı duyar, bu liste uzarrr gider, bunlar tabi genel olarak söyledim illaki ikimizinde tersini yaptığımız zamanlar oluyor 😂
Susunbebekuyuyo kanalize evet eşimle evlenirdim ondan boşansam bir daha kimseyle evlenmezdim yada yine gider onunla evlenirdim 😁