Merhaba kızlar 2 haftadır yoktum aşkı aldım ama neden aldığımı bilmiyorum genel olarak kullanıcılara hakaret içerikli yorum yapılınca askı verildiğini biliyorum ama ben öyle birsey yapmadım Bi arkadaş post açmıştı eşini öldürüp fantezi yaparken yanlışlıkla öldürdüm diyen bir adamın haberi bende orda adama hakaret etmiştim yani eğer bunun içinse ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten üstelik başka bir hesa açtım hesabımın neden askiya alındığına dair o hesap da süresiz askiya alındı
Askıya alınma sebepleri nelerdir ona göre yorum yapalım
enerciiiii ilk olarak hosgeldin canım yapacak bisi yok bosver
Aşk olsun size de Bi post alamadınız nerde bu enercii diye diğerlerini soruyonuz hemen
Mavininannesi hosbuldum canım ama Bi tuhaf oldum gerçekten en azından bir uyarı yapılabilirdi ya da naime hanım bir post açabilir bununla ilgili neden aşkı veriliyor bizde ona göre davranırdik
enerciiiii çift hesap kullanmak yasak aynısını yasadim
enerciiiii bende diğer hesabımı kapattirdim ismimi değiştirmekle ilgilenmedikleri için
kizatasozu diğeri askıya alınmıştı ama
kizatasozu nedenn
Mavininannesi nurozturk sün dimi
Mavininannesi bilemm yasak iste benim hesabımda gitmek istiyorum dedim diye süresiz askıya alındı sonra ben numaramı yazdım bi baktım eski hesabım dayım bi yorum yapim dedim pat çift hesap kullanmak yasak diye o hesap süresiz aşkı yedi 2 gün uğraştım yeni hesap icin
Mavininannesi sen nur musun 🤗
kizatasozu of yaa sen instagram daki kız atasözü sayfasının admini misin
gizew evett sen kimdin tanıyamadım
Mavininannesi yok kız bende ondan esinlendim ama🤣
Mavininannesi eski kullanıcı adım Nidaydin ☺️
kizatasozu ssnsjskkskc görmesinler copy diye askı yersin dnsnsmx
Mavininannesi niyeki ne alaka
gizew tamam. Aşkım hatırladım benim ismimi niye degismediler bak hesap kapattım mecburen
kizatasozu şaka yaptım