saye1 Hayırlı ramazanlar ☺️ İlk hesabım @sayee ama maalesef giriş yapamıyorum.Hamileliğim dolayısıyla ayrılmıştım kısa bir süre önce buradan ama Rabbimin takdiri devam etmedi hamileliğim.Kalp atışını duyduktan birkaç gün sonra kaybettim… Allah herkesin evladına hayırlı, ve uzun ömür nasip etsin ♥️
dnz23 saye1 hayırlı ramazanlar, güzel duaların için teşekkür ederim 🫠 Geçmiş olsun, Allahım hayırlı zamanda yerini doldursun, hayırlısıyla nasip etsin sana bu güzel günde duamdır inşallah 🌸
saye1 Medusa Açıkçası çok etkilendim,henüz çok küçük olsa dahi kalp atışını duymuştum.Nasıl anlatabilirim bilmiyorum…
saye1 dnz23 Çok teşekkür ederim.Hayatta ağızdan sözleri geçtim,kalbimizden geçirdiğimiz sözlere bile çok dikkat etmeliyiz onu anladım. Çok teşekkür ederim güzel duanız için,var olun ♥️
Medusa saye1 Çok üzüldüm, anlatmanı istemem tekrar, seni de üzer🌸 Allah yardımcın olsun zor günlerinde, gönlüne ferahlık getirsin🫂
Zamansiz_ saye1 yaa inan surekli gozlerim aradi seni hatta bi kac arkadasa da sordum ❤️🌷 gecici bir surec ewt illaki yipratmistir ama eminim ustesinden geliceksin uzaklasma buralardannnnn🌷🌷🫶🏻🥹
superisi_ saye1 Yaşadıgın duruma cok üzüldüm canım. Herşeyin hayırlısı olsun insallah ❤️ Gelmene sevindim 🤗