Coolness gizew bu hikayede yanan sen oldun. @perimasali802_ aşkım devam et, parfüm sıkmıyordu sonra ters dönüyordu -parfüm ayrıntısına kesinlikle katılıyorum bu arada ağza hoş tat gelmiyor-
perimasali802_ gizew ay yok vala tadi kaçtı biri pozisyon ile ilgili konu açsın benlik değil onu anladım 😁
Coolness gizew ahahhaaahhaahhaa 😂😂 @perimasali802_ onay var mı çabuk söyle bebek uyanmadan iş başlasın
Coolness perimasali802_ sevdiğim bir kullanıcının ilk hallerini hatırlattın bana 😊 hatta o da aynı bu cümleyi kurardı: kimseyi inandırmak zorunda değilim ah kekilim ahhhhhh 🚬
perimasali802_ Coolness demek ki çok Uçmamam lazim 🤭 yok ben o değilim evt yeniyim ve böyle bir giriş yapınca şahsen kendimi tartar oldum
busenihicalakadaretmez Coolness İşini biliyorsun bence de inceyi sen anladın 😁 yalnız postun amacını hala anlamadım yardım mı ediyor yardım mı istiyor 🤪
Coolness busenihicalakadaretmez @perimasali802_ aslında ideal seksi tüyolar vererek anlatıyordu ama sonra karakter değişti asffjd oyuncu değişikliğine gittik @gizew ana karakter şuan, komut bekliyor
perimasali802_ gizew senin üzerinden konuşmadım ki dedim size adlarını gerçekten bilmiyorum ama yazmaya calisacam diye galiba direk pozisyon kısmını anlatmam lazım iş hikâye meselesi oluyor
Coolness perimasali802_ cidden çok keyifli gidiyordu kızlar da aynı şekilde gülüyoruz eğleniyoruz sohbet ediyoruz hep beraber 💕