Coolness enerciiiii Tek hilesi zeytinyağı yerine ayçiçek yağı karıştırmaları olabilir, üşenmezsen kendin yapabilirsin evde 😅
pinkdreamss enerciiiii granier c vitamini serumunu alsana canım ben kullanıyorum güneş lekeleri mi bile açtı sivilce ızlerıne iyi geldi. Hemde c vitamini serum hergun düzenli sabah akşam kullanmak gerekir
Fatgi_ enerciiiii ben evde yapıyorum çok kolay birşey sende evde yapabilirsin. Şuan sarı kantaron yaptım onu vücuda kullanmak için. Bahar geliyo taze kantaron toplayıp kırmızı da yapıcam yara bere için. Ben hiç güvenmiyorum o yüzden evde yapıyorumm
enerciiiii Sivilce izlerine çok iyi geliyormuş Bi ara aktaran alıp kullandım ama faydası olmadı belki ev yapımı olursa faydalı olur
Susunbebekuyuyo enerciiiii yok kuzum sever duyduğunu denemeyi öyle öyle öğrendi yazları yapar büyük kavanozda sonra bize paylaştırır
Susunbebekuyuyo Zamansiz_ sivilcem için hiç denemedim ama yara ve yanık tedavisine iyi geliyor yara izi için uzun süre kullanmadım
pinkdreamss enerciiiii 1 aydır🤣 geçen sene oluşan güneş lekelerımı geçirdi ciddiyim ve cildim hep parlak 🤭
kemalimyapmaz enerciiiii yeni kullanıcı adıyla geldimm.. Etrafındaki aktarılara sor baharda tazesini satıyorlar geldiğinde haber versinler kuzu. En kötü ihtimal bulamazsan bende gönderebilirim sana topladığımda. Yakın bir kargo şubene.
kemalimyapmaz enerciiiii isim değiştirmek için yazmıştım cevap alamadım bende yeni kullanıcı adıyla geri geldim ☺
pinkdreamss enerciiiii gelir kuzum yazın sıkmıştım leke kaldı cildim beyaz tenli olduğu ıcın çok belli olur geçirdi yani ❤️