• +18
  • BAD GIRLS OLARAK DIRTY TALKING VE SEXTING VAKTİ

Bir günde ikinci postla merhabalar.
Aslında hiç bir zaman dirty talking konusunda örnek vermeyi istemiyordum ama çok soruluyor. Öncelikle eşiniz sizinle seks sırasında nasıl konuşuyor? Konuşmayı seviyor mu?
Seks sırasında masum daha ılımlı mı yoksa daha haşin mi konuşmayı seviyorsunuz? Aslında bu sorular sizin dirty talking ve sexting şeklinizi oluşturur. Çünkü benim dediğim cümlelere yakın bir cümle kurarsanız eşiniz hoşlanmayabilir. Veya daha ılımlı sözlerle yaklaşmanızı isteyebilir. (benim eşim de dirty talking seviyor, ve bu durum ilk etapta benim tuhafıma gitmişti. Ama baktım ki, ben ona konuşmada eşlik ediyorum, eşim daha çok haz alıyor, işte o zaman bende konuşma dozunu arttırdım mesela. Bizim her seksimizde dirty talking mevcut. Biz biraz arsız ve haşin konuşmayı severiz.
Ben size en ılımlı dirty talking cümlelerini yazayım. Daha sonra ise bir tık fazlasını. Siz duruma göre karar verirsiniz. Benim konuşma şeklim bu postta yok arkadaşlar hahaha😂🔥
Ilımlı Dirty talking cümleleri:🔥
♋Kıyafetlerimi çıkardım ve seni bekliyorum.
♋Vücudunun her santimini öpmek istiyorum.
♋Beni çıldırtıyorsun.
♋Kokun beni fazlasıyla tahrik ediyor.
♋Seninle saatlerce öpüşmek istiyorum.
♋Sana karşı koyamıyorum.
♋Durma!
♋Çok iyi! / Harika! / Evet!
♋Tenini tenimde hissetmek istiyorum.
Bir tık ağırları:
♋ Kaslarına, göğsüne,jr’a bayılıyorum.
♋Çok seksisin.
♋Dişlerimle ısırayım mı? 🤣(deteya gerek yok, anladınız!) (Hatta kopartırım da diyebilirsiniz ama hiç duymadıysa o an eşiniz korkarsa ilişki fos da olabilir)
♋Daha sert!
♋Daha derine!
♋Kökle!
Daha fazla yazmayacağım.. Tamamen sizin yaratıclığınıza ve karşıdaki kişinin hoşlanma durumuna bağlı.
Eşinizin akşamı iple çekmesini istiyorsanız,
Sextingde yapabilirsiniz.
(erotik mesajlaşma)
🔥Akşam için sabırsızlanıyorum.
🔥Kokunu içime çekmek için sabırsızlıkla bekliyorum.
🔥Seni ve jr’ı özledim.
🔥Şimdi yanımda olsaydın…
🔥Çıra gibi yanıyorum. (Alevler içindeyim/ Cayır cayır yanıyorum) - Gel ve söndür beni aşkım. /İtfaiyem ol.
Biz eşimle dirty talkingde, cinsel organlarımızın argo isimleriyle hitap ediyoruz. Örneğin Jr yerine (şuan emoji koyuyorum ama argo isimlerle düşünürseniz) 🍆daha derine kökle 🍑 derseniz bu biraz ağır kaçabilir. Yani bu dirty talking zamanla ilişkinizde belli bir dereceye yükselir, hoşlanmadığınız veya partnerinizin hoşlanmadığı noktada ise daha ileriye ısrarla gitmeye gerek yok.

Şunu da ekleyeyim kızlar. Aslında Türkçe dirty talking de argo kelimelerle ağır kaçıyor, ama yabancı dillerde o kadar da ağır değil😅

Sizlerde ekleyin kızlar aklınıza geldikçe, yeni gelenlere fikir olur. Dediğim gibi ben başlangıç ve en ılımlı seviyede olanları ekledim😉🔥

zeytep kulağına eğilip
      nefesinle inleme ah uh yeter vs
      öpme
      daha çok hızlan daha derine
      Çok acıyor ama çok güzel
      Devam et daha çok istiyorum
      İçimde alevleniyor odunum( bu benim taktiğim isim)😁
      G noktasına geldiğinde
      Hızlan odunum
      Çok susadım
      Ateşin hiç sönmesin emi ya yeterrrrr
      Yavaş yapıyorsun deyince daha çok kökler
      O hızlandıginda bnde ayyyy ohhhh bitmez devamı birak konuşmayı inleme ile ikimiz pert 🔥😂

Elinizden gelirse sinir yapın,( tabi eşiniz severse ) argo kelimeler daha çok hızlanmasını sağlıyor .

zeytep kuşum küfürlü yazsam olurmu 😂 onlarda varda korkarlar diye azıcık yazdim daha dikkatli

zeytep yaaa sen hep boyle postlar ac kiz 😂😂 dirty talk yapsam bile okumasi hosuma gitti shshs en kisa zamanda sexting yapmaliyimm

newmommy_ siz isteyin, ben açarım😅😂sextingi biz, ben annemlere kalmaya gittiğimde yapıyorum (arabayla on beş dakika mesafede) 😅😂bazen geri eve geliyorum haha, bir bakıyorum, kocam gelmiş😅

brc12 zaten seks anında, olayın akışına göre kurulan dirty talking cümleleri, daha fazla heyecan ve zevk katıyor🔥

Bende biseyler eklemek istedim faydam olsun 🔥🔥Keşke burda olsan
            İcimde olmani ozledim
            Senin icimde olacagin saate kadar ben simdi ne yapacağım
            Gelip seni becermemi bekleyemezsin deilmi

Görünüşe göre bu gece çok sert gecicek ne diyosun

Bugun evin hangi kosesinde senin uzerine cikayim

Beni dislerinle soymani istiyorum

Geldiginde en çılgın fantazini gerceklestirelim

Bana bir at gibi
            binmeni istiyorum

Bana yaptigin en pis seyi soyle bahse girerim daha iyisini yaparsin

Seninle herkesin icinse sex yapmak istiyorum yakalansakta umrunda deil

Bir iz birakacak kadar bana saplak atabilicegini biliyormusun

Beni operken ellerini daha sert kullanmayi sana ogreticem

Bu gece bana hakim olmani istiyorum

Dilimle sana yapicaklarima inanamayacaksin

Bu gecenin zor olmasini istiyorum eve geldigimde bana ne istersen yapabilirsin

Beni baglamani dusunuyorum ve bu beni cok azdiriyor

Seni icimde hissetmeye ihtiyacım var

Bana yapmak istediğin her pis seyi soyle

Bu gece ogretmenlik oynayacağız ve sana harika bi ders vericem

Bu gece yeni bisey deniyelim hayal gücünü kullan cunku ben seninim

İc camasiri gitmedim sadece bilmen gerektigini düşündum

Ne dusundugumu tahmin et bi ipucu benim dilim ve sen inliyosun

Bu gece kıyafetlerini cikararip her yerini o kadar yavas opucemki beni icine almak icin yalvaricaksin

Bu sabah giderken o gomlegin icinse ne kadar yakisikli olduğunu dusunuyodum bu gece cikarmak icin sabırsızlanıyorum

Beni duvara yasladigin o ani tekrar yasat bana

Dusa gir 5 dkka sonra yaninda ben olucam

Bebegim evdeyim ve ciplagim donunce kapida isimi hallet

Yaramazlik yaptim bu konuda ne yapacaksin

Hakkimda fantazi kurdugunda ne dusundugunu söyle

Sacimi cektiginde hissettigim hisleri seviyorum

Kılıcın keskin olsun yigidim
            Vatana millete hayırlı olsun 😅😅😅