perimasali802_ kizatasozu hani bir şarkı var kocamda kocamda diye 😁bnde onu seksi cümleler ile çağrıyı yorum 🔥😂
zeytep kizatasozu ayy buldum, sizde seks oyunları ekleseniz ilişkinize? Değişik görev kartları var.. İlişki esnasında dirty talking ile haz almak yerine, ilişki öncesi birbirinizi tahrik eder, sabretmekte güçlük çeker ve değişik bir heyecan atarsınız. ☺️🔥
perimasali802_ kizatasozu kocamda kocam a.imin direği, gönlümün odunu,gel harla şu tahtayi, alev alsın yatagimiz 🙈bunu gecelikle yaparım bazen anlık ilişkide hasretlendim gel ince iş var diye yanına sokulurum 🤣
kizatasozu zeytep kart atıp çekene kadar duser adamın cuku beklemeye gelmiyo bizimki. bak millet ön sevişmede oral yapar sonra saatlerce sevisir benimki tam tersi oral yaptığımda daha kısa sürüyor🤷
zeytep kizatasozu peki hiç doktora gitti mi eşiniz? Yani bu gibi durumlarda erken boşalma vs bir şekilde geciktirilebiliniyor. Striptiz veya twerk gibi durumlar da sanırım yardımcı olmayabilir. İlişki süresini kısaltır diye düşünüyorum.
perimasali802_ kizatasozu bizde öpüşme ve oral başlıyor üstüne iki veya üç pozisyon ile ikimiz pert oluyorz, dememki dayanmiyo bizdede bazen hemen oluyo tutuyor kendini nasil yapıyorsa artık