Arkadaşlar lcw kodu olup kullanmayacak olan var mı? Acil

ladymomm Bugün çok uykusuzum,sabah erken kalkıp temizlik yaptım.Oğlumu az önce kreşe götürdüm.Şimdi yemek yapıp uyumayı hayal ediyorum 😅
    Sen nasılsın,neler yapıyorsun canım?

gizew yaaa bende yatakları kapat, toz al, süpür, banyo tuvalet yıka oğluma kahvaltı hazırla bunlarla uğraştım. Birde oğlan sağolsun duvarları çizmiş onları sildim 🫠
      Sabah sabah ikimizde bayağı enerjiğiz xjjxksls

gizew akşama yemeğimde var benim bugün işim yok koltukta uzanıp dinleneceğim 💃💃💃

ladymomm Ya en azından yemeğin hazır ☺️ ellerine sağlık canım ♥️
        Ben dolma yapıcam daha 😄

gizew ooooo çok severim 😍ne var menünde jdjfkfld

ladymomm çorba (henüz karar vermedim)
            Etli kuru dolma
            Kuru cacık
            Tatlı olarak soğuk baklava ben yapıcam 😁
            Sen neler yaptın 🥰

gizew bebeğim ben sana dün ki menüyü sayacağım mecburen 😂

5 kaşık çorbası
              Karnıyarık
              Nohutlu pilav
              Salata
              Havuç tarator
              İçli köfte 🤤🤤
              Turşum vardı birde 😂😂 Bugün sadece içli köfte olmaz dnjckcls

gizew pilavım bitti sadece tekrar pilav yapacağım ertesi güne kalmasın diye az yapmıştım 😅

ladymomm içli köfte yapıyorsan sen muhteşem bir detaysın 😍
                Her gün ağır yemek olmuyor ki zaten,dün mesela kahvaltılık hazırladım 😅

gizew yaa birde trileçem var 😍💃💃 menün efso bu arada bayıldım

gizew evet ben genelde çorba da yapmam ana yemek pilav salata arada bir meze (yoğurtlu şeyleri çok severim) her zaman tatlı da yemiyoruz 😅 dün sadece bir özenesim geldi, hep misafir gelince mi yapacağım canın ne çekiyorsa yap kız dedim ama gün sonu perttim hahaha

gizew yapabiliyorum yapınca 2 gün üst üste yapıyorum sonra dolaba atıyorum bayağı gidiyor pratikte oluyor el altında 😍😍

ladymomm Bak seninle çok aynıyız,tatlı her gün yenilmez.Haftada bir falan yaparım bazen iki,üç haftada bir olur 😅 yoğurtlu mezelere bayılırım 😍
                    Değişik tariflerin varsa paylaş lütfen 🤗