zeytep enerciiiii deri fantezi geceliğim var😅 deri hoşuma gidiyor ya, birde son zamanlarda leopar da ilgi alanıma girmeye başladı😅
zeytep enerciiiii bende bulamadım henüz istediğim gibi😅ama arayış içindeyim😅bulunca mutlaka atarım link
ladymomm enerciiiii bugün kadınlar kulübüne bir göz attım orada post açan enerciii sen misin aşko djkclx
zeytep enerciiiii Buradaki bazı ürünler bende var, bazıları da favor listemde bu arada harika bir kırmızı deri leoparlı buldum, aldım😅bu hafta alışveriş haftam benim😅😂
1canbebisim Elisam2022 bel dekolteli olanın bordosunu aldım ama giymek hiç nasip olmadı kaynana kayınbaba evindeyiz İnşallah 2 hafta sonra giyebilirim
ladymomm TombulHatun elbise gibi olan değil de tam vücut olanları merak ediyorum. Esnek midir değil midir bilemediğimden hiç o riski almadım iade kabul edilmiyor parama yazık olmasın diye 😂😂
TombulHatun ladymomm o kadar esnek ki paket bi geldi avucum içi kadar file dedim aha para çöp oldu bi giydim😂
ladymomm enerciiiii ahahhaa 😂 bende üye değilim de Google’da gezinirken girdim karşıma aynı senin gibi bir hesap çıktı dedim acaba bu enerciii bizim enerciii mi 😂😂