nununundunyasi belladonna hazırcı tayfa iş başında 😂 bi kez denedim olmadı bi daha denemedim ama denesem olcak gibi çünkü aparatları vs bile var dağılmaz diye düşünüyorum 😅 ben şu aralar sulu yemeklerden epeyce soğudum kuru şeyler seviyorum bak aklıma gelince bile içim bi değişik oluyo 😂
belladonna nununundunyasi Bende bir denemek istiyorum aslında ama yanımda bilen birisinin olması gerekiyor. Yoksa ben pes edip üzülürüm 😅 Hamilelikte öyle oluyor. Ben bir dönem hiç sulu yemek yiyemedim hem kahvaltı yiyordum sonra da kahvaltıdan Nefret ettim canım deli gibi sulu yemek istiyordu
Susunbebekuyuyo daldakifindik Yayla çorbası Bulgur pilavı Fırında Tavuk kanat Salata Profiterol Afiyet olsun herkese ✨
etoile TombulHatun kanka aşırı basit tarif daha öncede paylaşmıştım işte nişasta un ceviz yoğurt tereyağı sirkeyi yumurtayı işte karistiruyirsun tepsiye bı güzel yayiyorsun elinle 200 derece üstü kızarana kadar pisiriyorsun tabi o sırada şerbet soğumaya bırakılmış oluyor. Pişince ilk sıcağı çıkınca sedbeti dok nefissss oluyor 🤗
nununundunyasi belladonna heh evet işte yanımıza bi destekçiyle bence yaparız niye yapamayalım 🫶🏻 ayy çok değişik ya daha beni neler bekliyor bakalım 🤭
belladonna nununundunyasi Tabi neyimiz eksik çok şükür 😎😜 En güzel zamanlar her gününü en güzel şekilde değerlendir. O kadar özleniyor ki o günler. Hiç kendini kısıtlama. Ye, iç, gez, bol bol dinlen ve uyu 😅
nununundunyasi belladonna ayy bunu herkes söylüyor demek ki var bir bildikleri aynen uyucam bu tavsiyelere zaten yiyip içip geziyodum bi de uyumak eklicem bu rutine 😂😂
llanjalee belladonna 🥰😍 bu arada hürremin sana selamı var geri dönücem özellikle bellaya söyler misin dedi de söylemiş olayım 🙃
Eskobar daldakifindik sıkı durum hazırmısınız😂 Kısır Ve ıspanak yemeği ay dur ters oldu Ispanak yemeği ve kısır😂