Herseyi kafaya takmaktan yoruldum artık 16 aylık ikizlerim var tek bakıyorum ve kaynanam olacak kadın arayıp bazen şunu şöyle yap şunu böyle yap diyince deliriyorum ben annesiyim onların benden iyi kim bakabilir Ay kafayı yicem ne yapayım ben sizce ya başım çatlıyor düşünmekten

merve23 davulun sesi uzaktan hoş gelir boş boş konusacagina gel bana yardım et günün sonunda hala aynı fikirde olacak misin görelim deyin olsun bitsin tabi böyle dümdüz söylenilmez uygun bir şekilde kendinize göre ayarlayabilirsiniz ağzı olan konuşuyor işte

merve23 geçenlerde tam da bunun zıttı bir konuda bir arkadaşa yorum yaptım..yardım alan aldığı kişiden şikayet eder kimi si de yardıma ihtiyacı vardır yardımcı olsun birileri ister.insan neyin eksikliğini görürse onu istiyor. Yoruluyoruz çocuk büyütmek yorucu meşakkatli bir iş.elbet büyüyecekler o günleri de göreceğiz inşallah diyorum biraz daha sabır dıyerek kendimi telkin ediyorum 🥰 geçecek kardeşim sabır. Büyüyecekler inşAllah. Sağlıkla büyüsünlr.

merve23 canım benim seni çok iyi anlıyorum. Sokakta bebek arabasıyla veya kanguruyla yürüyoruz dümdüz yürüyoruz HER İNSAN GİBİ gelip akıl veriyorlar ya deli olacağım. Bir bebeği annesinden daha iyi kim düşünebilir? Annenin akıl sağlığı yerindeyse elbette annesinden başka kimse daha iyi düşünemez. Yani sinir oluyorum cidden bu duruma

merve23 takma kız canını sıkıyorsa cevabını ver hatta bazen telefonlarını açma bile kim olursa olsun canımı sikacak şeyler yapıyorsa anında mesafemi koyuyorum ben

merve23 bu sende oluşacak değişimin bi sancısı öyle düşün. Değişeceksin takmamayı öğreneceksin kolay olmuyor ama o evreyi atlatinca bi aydınlanma geliyor ki sorma. Bunu mu takacağım benden mi çocuklarımdan mi önemli diyeceksin. Kendi ailemin bana davranışından dolayı senin yaşadığın bu aşamada kalbim bile sıkıştı stresten sonra hersey değişti şimdi hiç gale bile almıyorum… yap bi kahve seyret cocuklarini