Elisam2022 zeytep aile apartmanı olunca oyle olur ben gurbetteyim aile apartmanı da değil o yüzden hem cocuk hem ev hem koca ile ilgilenmek seninki kadar kolay olmuyor hdjd hakkında hayırlısı olsun canim ben de 29 yaşındayım 🥰
zeytep Elisam2022 yaşlarımız yakınmış🥰bizim eşimin aile apartmanı ama şükür bir sorunum yok ya. 🌹♥️ İllaki hem gurbet, hem ev, hem çocuk, derken zor oluyordur🥹
abasiyanik Elisam2022 hepsini tuttum adet olmazsam full tutacağım inşallah alttaki bugün ilişki yaşadı 🔥🤣
zeytep abasiyanik hayır, bugün kocam oyundan kafa kaldıramıyor, kafasını kurcam haberi yok🤣🤣alttaki yaz mevsimini daha çok seviyor
Moonlight_ ladymomm hayir giyerim her kombine ayri corabim var 🤣 Alttaki ic camasirini hep takim giyer 😍
abasiyanik Moonlight_ noo🤣renkli giyerim farketmez jsjjs danteli külot sevmem araya kaçan külot ta sevmem 🤣🤣🤣 alttaki burnunu karıştırıyor🤣🤣
Moonlight_ Ahahaha ay kiz araya kacan diyor yaaa 🤣 ben onlari cok seviyorum hep onlardan giyiyorum neden öyle dedin ki simdi sen benim tangalarima🤣