Moonlight_ Pinkoooo bilsemm ben yakinmisim ama neye göre anlamadim🤣 @abasiyanik @successfulwoman herkes merakli seni bekliyoruz askim bizi bi aydinlativer bu konuda🙈😅
Pinkoooo belladonna ahahah valla benim kafam basmiyordu tüm derslerim iyiydi teşekkürsüz eve gelmezdim ama matematik kötüydü 😂
belladonna successfulwoman sınıfta dershaneye gitmek gerekli mi sorusunun net bir cevabı yok. Bu tamamen öğrencinin kendisini nasıl hissettiğine, ne kadar çalışabileceğine ve ne kadar destek ihtiyacı olduğuna bağlı. Dershaneye gitmenin avantajları ve dezavantajları var. Dershane ve okul arasındaki zaman yönetimi çok önemli. Öğrenciyi en çok yoran da bu. İkisinin de hem artılarını hem de eksilerini yazarım ama iş yine öğrencide bitiyor. Mesela geçen sene benim bir öğrencim dershaneye gitmeden hemşireliğe gitti, başka bir öğrencim de özel ders, dershane ile bir bölüme yerleşemedi. İki kurumun programı da yoğun. Öğrencinin dershaneye gitmeden önce bütün bunlara hakim olması gerekiyor. Yine diyorum iş tamamen öğrenci de. Öğrenci almak istemedikten sonra özel derste alsa boşa. Almak isteyen her şekilde alıyor. Hiç bir velime de gönderin ya da göndermeyin demiyorum. Sorduklarında daha Detaylı konuşup kendileri karar veriyorlar. Ama şunu öneririm, dershaneye gitmese bile deneme sınavlarına gitsin. Her deneme sınavına katılsın. Ne kadar çok deneme ve soru öğrenci için daha iyi.
Pinkoooo Moonlight_ ahahah elimden geldigince herkese yorum yapıyorum aşko artık ne zman yıldız gelirse bekliyoruz 🤣