yasolin hangisiyle daha rahat ediyorsunuz hanimlar? ben yeni tampon kullanmaya basladim ama wc cikinca ipi islaniyor surekli degistirmek gerekiyor gibi hissediyorum pek rahat edemedim sanki
belladonna yasolin Hiç tampon denemedim. Çevremde kullananlar var, memnunlar. Bana ped daha kolay geliyor. Ben pedi de neredeyse her wc sonrasında değiştiriyorum.
kanalize yasolin tamponu yazın sık kullanıyorum denize ve ya havuza gittiğimizde rahat mı evet gayet rahat ama genel olarak ped
yasolin belladonna ben cok fazla wc gittigim.icin her seferinde degistirmiyorum zaten yogun kanama olmuyor
cinkokarbonpil belladonna tamponun ipini işerken az kenara doğru çek😂 ben tampon kadınıyım ama fiyatları uçmuş ya alamadım😞 ped aldım
Moonlight_ llanjalee Onu nasil kullaniyorsunuzzz @Medusa ay ben ona hic cesaret edemem o kaba birikince döküyormusun napiyorsun🤣
llanjalee Moonlight_ bende @Medusa bekliyorum cesur o kullanacak önce içine kaçmazsa bizde alacaz @belladonna ile 😂
belladonna llanjalee Biz menopoza girince medusa deneyecek herhalde 😅 hala bekliyoruzzzz Neler gördük neler yaşadık Medusa hala deneyecek 😅 @Medusa değil mi ?
Moonlight_ llanjalee 😂😂😂😂😂😂 icine kacarsa 🤣 Yapmayin etmeyin alin Tampon kullanin icine kacsada cekin ipinden cikarin hhahshshshshah
llanjalee Moonlight_ kaçmış birinin içine hastane de çıkarmışlar ,ben onunla yaşarım yine de gidemem içime kap kaçtı diyemem utanırım 😅
Moonlight_ llanjalee demeeee😬 kiz o yine iyi birisi salatalikla oynasirken (sen anladin😂) yarisi icinde kalmis onu hastaneye gitmis cikartmaya Kap yine normal bisey salataligin yaninda 😂 iyi ki carpilmamis🙈