llanjalee kleopatranizzz ya siz napıyosunuz ben ne okudum elenayla oldu johnnyle oldu bi ara sanki hamile kaldı noldu yazık lan hiç mi vicdan yok sizde 😂😅😂
Moonlight_ kleopatranizzz bu karabahtindan bi türlü kurtulamiyordu kime yanassa bülügüne zarar veriyordu kendiside bülüksüz kalmisti ne yapacagini bilmiyordu acaba bülügünü ne yapmislardi geri mi taktirsam diye düsüncelere dalmisti
kleopatranizzz Moonlight_ Ve koyuldu işe büllük nakli yaptiracakti, johnun büllüğünü kestiği zaman saklamıştı ona çok cazip geldiği için de onu taktiracakti….. fjfjjfjfj
llanjalee kleopatranizzz can kalmamıştır onda çalışmaz daha boşa takmasın oyuncağını alsın kullansın 😅😂😅😅
ESMERBOMBA_ kleopatranizzz sonunda sakladığı buzdolabının yanına gitti . Açtı kapağı fakat büllük ortada yoktu.
meleksen1 llanjalee yetişmek çok zor bak ben ölüyü yemeğe davet ettirdim az önce 😜 Hahahhaha Allah seniii😂😂
llanjalee ESMERBOMBA_ johnny’nin gözü doymamış abelinkini de kendisine ekletmişti hatta abelle birlikte olduğunda onu kendi şeyiyle … ay devam edemicem 😂😅😂😅😅😂😂
kleopatranizzz llanjalee yaa hahahhahaha🤣🤣🤣abelin gözü iyice dönmüştü ağına birini düşürüp büllüğünü almalıydı…m