ladymomm gizew birden başıma şiddetli bir ağrı girdi ve kendimi kaybettim. Acıdan çıldırırken Sofia çoktan kucağımdan düşmüş yerde şaşkınlıkla bana bakıyordu. Kahrolası migren! Yine azacak zamanı bulmuştu.
blackhoney Elisam2022 tam yatağın üstünde bir sütyen 😱 ona belli etmeden onu ordan almalıydım. Onu aldattığımı öğrenirse beni terk ederdi. Oysa çok masum bişeydi. Başkasıyla tek gecelik amuda kalkma maceramı bilmemesi lazımdı. Sofiayı kaybedemezdim…
Elisam2022 blackhoney Neyse ki sutyeni bir şekilde alıp sakladım. Ateşli sevişmenin ortasına gelmiştik. Bir anda kapı çaldı, kapıyı kirarcasina birisi vuruyordu..
blackhoney Elisam2022 oda ne eski kız arkadaşımdı. Ama onu öldürmüştüm. Yoksa, yoksa deliriyormuydum 😱
zeytep Elisam2022 kapıya koştum. Sofia’da bende yarı çıplaktık.Gelen sofia’nın eski sevgilisiydi. Asla unutamadığı, lanet olası bir şeytan kadar yakışıklı ve seksi sevgilisi.. Hınzır gülümsemesini yerleştirdi yüzüne.. O sırada arkamdan yarı çıplak gelen Sofia’yı da görünce donakaldı.
busenihicalakadaretmez zeytep Onun gelmesine o kadar çok bozuldum ve sinir oldum ki çünkü eski sevgilisi daha güzel amuda kalkıyordu ben ise yetersizdim bu yüzden hiç düz durmuyordum. Ya sevgilim beni bırakırsa diye düşündüm ve birden eski sevgilisi ile yarışa gectik
ladymomm zeytep arada çok şey kaynadı zaten takılmayın en son kim yazdıysa o şekilde devam edin mecbur 😂😂😂
zeytep ladymomm 😅🤣🤣bu hikayenin de sonu kötü yola doğru gidiyor halbuki @kleopatranizzz ne kadar elit başlamıştı 🤣
zeytep ladymomm yemin edebilirdim, beni yarı çıplak gördüğünde Leonardo’nun gözlerinde şeytanca bir parıltı belirmişti… Sofia’da yarı çıplakken… Birden ona koşması.. Narsistliğim tekrardan baskın olmaya başlıyordu..Kafamın içinde bin bir tane senaryo oluştu…