Elisam2022 kleopatranizzz Bebitomm nerelerdesin konuşamadık bir kaç gündür ah şu özel mesajlar da açılmadı ya
kleopatranizzz Elisam2022 Kızım biraz rahatsızdi aşkım ondan aktif olamadım şuanda iyi ama çok şükür ♥️🍒 sen nerelerdesiiin asıll özletiyorsun diyeyim 🤨
Elisam2022 kleopatranizzz Ay bizde de ben hastaydim benden kızıma geçti dun biraz ateslendi falan giremedim pek geçmiş olsun size de canim 🥰
kleopatranizzz Moonlight_ dün biraz ateşledi aşkım hastaneye gittik serum takıldı ilaç verdiler toparladı çok şükür keyfi yerinde 😇♥️
kleopatranizzz Elisam2022 ah kuzum size de cok geçmiş olsun,yine fena bir salgın var sanırım 🥺 şimdi nasılsınız ?
Elisam2022 kleopatranizzz İyiyiz bebegim çok şükür ben atlattim 1 hafta sürdü hemen hemen. Kızım 1 günde atlatti gibi bir şey oldu biz de anlamadık çok şükür
zeytep @Elisam2022 sen de mi hasta oldun? Geçmiş olsun, bu ara herkes hastalanıyor ya, salgın var herhalde
Elisam2022 zeytep Uzun zamandır hasta olmamıştım ben de, salgın var sanırım yeni yeni toparladim çok şükür. Sagol canim 🥰