Leondarling size okadar katıldım ki ben her zman annelik iç güdüsü yanıltmaz asla
Kocamı öldürmek üzereyim yardım
Piraye dün gece bu postu okuduktan sonra uyku girmedi gözüme kendim yaşamış gibi etkilendim inşallah yanılıyorsundur allah içine ferahlık versin
rabbim öyle bir şey hiçkimseye yaşatmasın
ben yapılan yorumların çogunu okudum mesele baba olunca konduramamaları normal
ama ben öyle düşünmüyorum sıkı takip gerektiren hassas bir durum
ve sağlıklı düşünüp ne yapman gerektiğini bilmen gerekiyor ama ben şuna eminim bir anne durduk yere bu hisse kapılmaz haklı olabilirsin kızın daha küçük öyle birşey varsa bir an önce önune geçmen gerekiyor pedofili öyle birşey ki düzelmez kızını korumak senin görevin sağlıklı kararlar emin adımlarla bu işin üstesinden gel yine diyorum eğer emin olursan sakın af etme bu aralar şüphelendiğini farkettiği için hiç bir şey yapmaz yanıltmaya çalışacaktır seni çünkü ben de bir pedofilinin kızıyım 😔
Piraye bencede kuruntudur umarım inşallllahhh!! Peki siz bu psikolojiyle nasıl eşinizle birlikte olucaksınız? Yada eşinizden böyle bişey bekliyo musunuz?
Izmirlikiz kızının genital bölgesini babasına mı kaşıttırıyodun sende ama yuhh mahremiyet diye bişey var ilerde başkası yapsa o çocuk anlayacak mı kötü bişey olduğunu peki? Mahremiyet eğitimi verin bence
O-1anne yıkıldım şuan bunu okuyunca ☹️☹️ Takipteyim şuan için başka bir belirti yok ama belli ettim takipte oldugumu şeytan ugrasıyor benden dedim geçen gece sanki kızımızı zorla öpüyomuşsun gibi hayal gördüm dedim kkötü kötü rüyalar görüyorum dedim. Verdiği cevap şu oldu senin şu düşüncenden ben utandım utanmasam bütün sülaleyi toplar anlatır seni boşardım ama onlara söylemeye bile utanırım yazıklar olsun sana dedi. Hayal gördüm daha lohusayım falan dedim ama takipte oldugumu belli ettimki bir daha varsa bile cesaret edemesin ömür boyu sürecek bir takip bu …
Leydidiana aslında asla beklemedigm bir durum bu yani şu zamana kadar kızım için en güvenli yer onun yanı dedim hep. O gece o an nolduysa gördüğüm herşeyi ona yorumladım cinnet geciriyordum burdakiler sakinleştirdi çünkü baska anlatacak yerim yoktu. Sonrasında raslamadım henüz daha böyle birşeye umarım şeytan ugrasmıştır . Bakın niyet çok önemli bir algı bir erkek sizin saçınıza bile dokunsa niyeti çok önemli bu kim olursa olsun . Ama niyetini bilemeyince işte böyle çaresiz kalıyor insan ama elbet böyle iğrenç bir düsüncesi varsa tekrarlayacaktır ömür boyu takipte kalırım hiç yorulmam.
Siz bir annesiniz eğer birşeyden şüphe duyuyorsanız muhakkak vardır bi bit yeniği. Takip de kalın lütfen
Piraye bence çocuğunuz odasına kamera koyun sizde hiçbirşey yokmuş gibi davranın en doğrusu bu
Piraye canım ben bu anlattığından ters birsey görmedim ama eşini sen tanıyorsun sen farklı birsey hissetiysen bi sıkıntı vardır diye düşünüyorum. Şimdiye kadar bu hareketlerini hiç görmemişmiydin. Yada çaktırmadan kızına sor ama asla bişey belli etmeden işte neden uyumadın kızım babayla ne yaptınız ne anlattı babası kızıma gibi mesela.. insallah düşündüğün gibi birsey değildir insallah
Piraye ben de hep öyle uyutuyorum oğlumu 😳
sapık mıyım len beennn 😤
Saçma saçma kuruntu yapmayın babası onun.
hele de daha önce böyle başka çocuklarda veya sapıkça birşeyine rastlamadıysanız su i zan yapıyorsunuz ve bunun günahını bilmelisniz
ifraya giriyor hem de namusa atılan bir iftira kendinize gelin şeytan dürtmesin sizi.
Belli ki tv deki veya netteki şeylerden çok etkilendinz ama tanıyorsunuz eşinizi sonuçta böyle olan insanlar illa ki bir fire veriyor
Ayrıca biz kadınlar ne tuafız ilgilenmese ilgisiz pislik ilgilense pis sapık 🤷♀️
Bu nedir ya yazık adamlara
Piraye babam beni 9 uaşıma kadar öperdi ısırrdı kolunda uyuturdu yatagıma koyardı saçımı tarardı giysirmezdi banyo yaptrmazsı sadece baba yani bu zamana kadar kimseye zararı olmayan adam kendi çocugunamı göz dikecek Allah korusun kardeşim beklemiyordur farklı düşğndün diye refleks olaram korkmuştır
Piraye canım bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Ya haberlerde babasından hamile kalan 13 yaşında kız gördüm ben ya. İlla ki esiniz yapıyordur demiyorum. Annem çalışırdı babamdan geç gelirdi bize derdi ki sakın babaniz evdeyken banyo yapmayın derdi bizi asla babamizla yatirmadi. Babam öyle biri mi aşka değil ama guvenemiyor insan. Benimde 3 buçuk yaşında kızım var. Babasıyla bazen uyur sürekli bakarım . Ben kardeşiyle ilgilenirken cisi gelse eşim taburesini koyar kendi yapar baba gözlerini kapat annem üstümü çeksin der. Ben kızıma 2 yaşından beri anlatırım tabi beninki anlıyordu ve net konusabiliyordu. Kısım senin göğsüne popona işte durana bacaklarina benden ve ben yanındayken sadece doktor dokunup bakabilir. Seni ben dahil kimse dudağından opemez benim dışında hiç kimsenin kucağına oturma derim babasının bile kucağına oturmaz eşim kucağına alır hayır baba yaninds oturucam der. Mesela virüs olmadan önce parka gittik ben bankta oturuyorum kardeşi arabada kızıma bakıyorum ama bı adam oğluyla geldi kızım sarı saçlı beyaz tenli ve tombul dikkat çekiyor. Adam kızımın yanağını sıktı ve hemen kızım bağırdı ben seni tanımıyorum benim yanağını sikamazsin dedi hemen beni çağırdı ben zaten görüyorum ama ne tepki verecek merak ediyordum. Sizde kızınıza anlatın. Etrafta neler oluyor sırf babası için değil bu söylediklerim. Tacize uğramış biri olarak söylüyorum kızlarınisa sahip çıkın ve eğer böyle bir şey yaşarsa size korkmadan anlatabilsin maalesef benim evliliğimi bile etkiledi annem yuzunden
Ortasekerlikahve kim tarafından babanız tarafındanmı taciz edildiniz 🙊
Bence hayal gördünüz tamamen lohusaliktan. Ben 8 yaşına kadar geceleri altimi ıslatan bir çocuktum babam beni gece tuvalete kaldırır bildiğin çiş tutardı. Dudağımdan öperdi ve ben hastalandigimda babamla sarılıp uyumadan iyilesemezdim sırtımı göğsüne yaslar sıkıca sarılırdı babam terler sabahına iyileşirdim. Yani bilemiyorum bence kuruntu yapıyorsunuz
SinirliBaykus hayır 12 sene aynı apartmanda oturduğumuz biri tarafından 1 yaşında taşındık oraya düşün elinde buyumustum
Piraye gerçekten okurken başımdan aşağı kaynar sular döküldü bende iki kız çocuğu annesiyim ve insan ister istemez korkuyor. Benim kızlarım da babalarına çok düşkündür aynı şekilde yerine göre uyutur ama altını değiştirmeye izin vermem kndi de istemez zaten bilsin erkeklerin oraya bakmıyacağını der banyodan fln çıktığında babası yanlışlıkla odamıza girsin hmn çıkartır babasını babası da hmn çıkar ona bile kalmadan lütfen dikkatli olalım. İnş yanılıyorsundur lütfen haberdar et bizleri de. Burda bi arkadaş yazmış tel koy gizlice gibisinden öyle bişey de yap bnce ki kafandan kalksın tamamen böle bi düşünce
Naberbenz onun kizi o babasi baba para getirsin iki oyun oynasin bitti bukadarmi yeri gelcek yikiycak da altinida alcak ustunude degistircek benim abim kizini yikar sabahlara kadar ayaginda salladigini biliyorum yengem sabah ise gitcek diye kendisi vardiyali oldugu icin ustunu degistirir tuvaletini yaptirirdi ama suan yigenim herseyi kendi yapiyor 5 yasinda ve kendisi utaniyor yengem ona anlayabileceği zaman ogretti ona oda bunlari anladi ama suan kizim 17 aylik ve daha cok kucuk babalik yapmak bu baba da anne kadar soruludur cocugundan