Kızlar artık şu eski postları rahatmı bıraksanız canınız sıkılıyorsa eğlenceli postlar konular açabilirsiniz ana sayfa ebemin dönemindeki postlarla dolu
Cevap alamayacağınız postlara yazmasanızmı artık
İstediğiniz kadar okuyun ama yeter yazmayın!

Eskobar Az önce anal sex neden haram postuna yorum yapacaktım,tarihi sonra gördüm.Forumu yeni kullanmaya başlamış birisi olarak zorlandığımı belirtmek istedim 💐

Eskobar üfff evet kesinlikle, yararlanabileceğin bir bilgi varsa oku geç. Fi tarihinde postlar, konunun muhatabı bile ortada yok, kime ne cevap vereyim. Konuşulmuş geçilmiş, çok isteniyorsa yeni gönderi açılsın bizde güncel kalalım. Postlara girmek istemiyorum bi açıyorum tarih 2019, çok sıktı artık.

Eskobar
        Ben mesela yazdım eski posta herkes istediği yere yazabilir burda kimseye saygısızligim yok ama nereye yazacağım beni ilgilendirir 😊

Coolness cevap veriyorum bakıyorum ortada kimse yok ne zamanki post salak gibi hissediyorum kendimi bi boşluk oluşuyor
          Aaaaa gına geldi hamile halimle😂

busenihicalakadaretmez iyi yazmalar ozmn🙄
            İnsanlara rahatsızlık vermek en büyük saygısızlık bence daha dün bununla alakalı kitap okudum çocuklara çocuk kitabı
            Tabikide sizi ilgilendirir biz sadece rahatsızlığımızı dile getirdik saygılı bir şekilde yerine ulaşır ulaşmaz.

busenihicalakadaretmez Sorun olsaydı Naime hanım uyarırdı diye düşünüyorum.Postları yeniler diye ayarlamak zor değil bence 😇

gizew Ben bunu bilmiyordum şimdi ayarladım kusura bakmayın 😊