Kızlar görümcem doğum yaptı ve çocuğu kucağıma almamı istemiyor mu anlayamadım mesela bir örnek vereyim geçen gün kayınvalideme gittik kayınvalidemin şekeri düştü kadın ölü gibi uyuyor kalkamıyor ben orada oturuyorum bebek üstünü kirletti öbür odaya gidip kıyafet alacak annesini kaldırmaya çalışıyor kalk tut çocuğu gideyim kıyafet alayım diye ? Ben orda oturuyorum bana diyebilirsin neyse bende dedim kaldırma kadını yatsın ver bana sonra bana verdi ondan sonra dün akşam mesele görümcemle kocası diğer odada sigara içiyorlar ben öbür odada bebekte benim bulunduğum odada ve odada bi yastık var bütün paraları üstüne asmışlar bebeğe takılan belkide benim alacağımı düşündüler 😒 kayınvalidem dışarı çıktı ben odada tek başıma bebekle oturuyorum dışarısı soğuk hemen kocası geldi bebeğin başına oturdu sanki ben bişey yapacakmışım gibi kayınvalidem gelene kadar odadan gitmedi kaynanam geldi hemen kalktı gitti siz olsaydınız ne düşünürsünüz bebeğine kıyafet almamış paraları olmalarına rağmen giydirecek kıyafet bulamadı ben kızımın küçük kıyafetlerini verdim süt sağma makinemi istedi verdim bebek arabasını istiyor korsemi bile istiyor 😂 ben ne yapayım şimdi ?