Moomy Kızlar merhaba elektrikli süpürge almayi düşünüyorum ne almamı önerirsiniz hangisi daha iyi fikir verirseniz sevinirim 😊
BlackMambaa_ Moomy Ben bunu kullanıyorum aşırı iyi ve rahat bir süpürge gerçekten hafifliği falan olsun aşırı iyi fazla yer de kaplamıyor hem çekim güçü Aşırı iyi halıyı resmen içine yutuyor tavsiye ederim
kizatasozu Moomy benim bimden aldığım süpürge benden ne çekti bi bilseniz ama hala taş gibi çekim gücü çok yüksek ama bide çekerken zorlanmasam başını deistireyim belki daha kolay gider
karamelek90 belladonna bende philips kullanıyorum ve miel evim iki katlı biri aşada biri yukarda ikisinide tavsiye ederim,favorim philips
Moomy belladonna philips benimde hoşuma gidiyor şarjlisina baktım onlarda iyi gibi ama bakicam ikisinide
Moomy BlackMambaa_ başta iyi oluyo sonra çekiş gücü azalıyor ondan sordum ne zamandir kullandiginizi iyidir belkide
BlackMambaa_ Moomy Bende henüz olmadı bir şey ama aynı marka kaynanam kullanıyor o benden uzun süredir kullanıyor oda memnun
karamelek21 Moomy yok kablolu ikiside şarjlı olanda var Aeg çok güzel ondanda memnunum hafif kol agrıtmıyor emiş gücüde yüksek ama pil ömrü kısa şuan saatlerce şarjda ama süpürünce 5 dk dolmadan pili bitiyor
Moomy kizatasozu iyiymis baya dayanikliymis 😊benimki arcelik hiç çekmiyor ya çok canımı sıkiyo süpurmeninde Bi anlami olmuyo oyle 🤨