kizatasozu Nerede o eski bayramlar diyeyim önce sonrada sizden colugunuza çocuğunuza kendinize kocaniza aldiginiz alacaginiz bayramliklari isteyeyim fikir olur herkese Bide soru sorayım içinizde bayram heyecanı varmı? Bende biraz var biraz yok orta
kleopatranizzz kizatasozu Kaç hafta sonudur çıkıyoruz ama adam akıllı birseyler bulamadık maalesef,yarın yine çıkacağız bu kez buluruz umarım 🙃🙃
Moonlight_ kizatasozu hic bayram heyecani yok burda bayram yok cünkü o yüzden bayramlikta almadik cünkü gidecek 2 kapimiz var sadece.. diger türlü üst bas hep aliyoruz zaten bayrama özel almadim 🥲
piyangobileti kizatasozu bayrama özel almadım ama yakın zamanda alıp hiç giydirmedigim kıyafetleri giydirecegim oğluma kendime beğenip alamıyorum nedense evdeki herif de ne giyerse giysin bana ne 😂 zaten kimsemiz yok burada evde oturacağız heyecanı kalmadı bayramların
kizatasozu kleopatranizzz biz dün çıktık alel acele aldık biseyler kızıma aldığım küçük gibi büyüğünü almayı düşünüyorum kendime aldığımda içime sinmedi ama kocamın gönlü olsun diye vermedim geri o beğendi size tavsiyem içinize sineni alin
kleopatranizzz kizatasozu Ay ben bu konuda biraz katı ve kararsızım içime sinmeyen asla alamıyor ve çabuk seçemiyorum o yüzden haftalar öncesinden başlar bizim alışveriş 😐
busenihicalakadaretmez kizatasozu Aslında sırf bayram için almadım yani bayramlik alacak i hevesli yaşı geçtim dolabıma bir kaç parça aldım o da bunlardan biri bir ayakkabı çanta alicam kombinlemek için hafif kalın tabanlı krem makosen ayakkabım var onu giyerim çanta da ayakkabıya yakın bir tık koyu yeterli esarpta kırmızı ama yeşillikleri var hiç takmadım aylardır duruyordu
busenihicalakadaretmez kizatasozu Oğluma da mavili kahverengili ekoseli bir gömlek aldım onun altına yine ekoseli pantolon Bir de mom Jean pantolon rengini tarif edemiyorum rengi değişik üstüne siyah kot ceket içini beyaz bir body. Kendisi öyle seçti
kizatasozu Moonlight_ siz yurtdisindami yaşıyorsunuz cnm dışarı çıkın gezin ailenle tanistiginiz insanlarla plan yapın bayram sadece aile ziyatretimi arkadaslarinizla plan yapin
kizatasozu kleopatranizzz bende çok kararsızım yaa bide eşimin acelesi vardı mecbur aldık ilk karşımıza çıkanı keşke almasaydim
piyangobileti kizatasozu nereyi gezelim gidecek tek bir kişi yok ilk gün çalışıyor normal günlerde de geziyoruz zaten
Moonlight_ kizatasozu evet canim burda zaten bayramda herkes calisiyor haftasonu anca zaten her haftasonu bisey yapiyoruz o yüzden benim ailem ve esimin ailesi türkiyede o yüzden bayramlari hep icim buruk oluyor 🥺
piyangobileti kizatasozu hayır yok yan komşuyu bile tanımıyorum insanlar çok enteresan arkadaşlık kurmak istemiyor kimse
kizatasozu Moonlight_ yiaa üzüldüm sende perideye gel bayramda çalacak cooook kapın var burda biz sana şekerde veririz hem çocuklarına verirsin ♥️♥️
Moonlight_ kizatasozu yaaa nasil duygulandimm bilemezsinn🥹❤️bu söylediklerin ne kadar degerli benim icinnn iyi ki varsiniz balim 🥰 😍😘