Yaklaşık 9 yıldır kapalıyım 14 15 yaşlarımda kapandım ama hiç mutlu değilim daha yaşlı ve daha çirkin hissediyorum 25 yasındayım herkes 30 musun diyor tesettürün hakkını da veremiyorum dahada günaha giriyorum açılıcam ama cesaretim yok eşim ve babam ne olursa olsun yanındayız dedi açıklığı unuttum nerden başlamalıyım fikir verir misiniz nasıl giyineceğimi bilmiyorum yargılayacaklar lütfen yazmasın zaten ruh halim kötü

Canım benim de eşim istemişti kapan diye ben de kabul etmiştim çünkü her giydiğime laf ediyordu her dışarı çıkacağımızda kavga ile çıkıyorduk ve ben de o yüzden kabul etmiştim sadece 1 sene kapalı kalabildim daha sonra ben açılıcam yapamıyorum dedim ve açıldım. Kendimi gerçekten kötü ve çirkin hissediyordum o sekildeyken.

Balikkadini
      Öncelikle bu sizin kararınız..
      İyice düşünün taşının Ve sonra karar verin
      Kolay Bir şey yapmıyorsunuz çünkü
      Kimse size karışamaz bir şey diyemez aklı başında yetişkin insansınız çünkü ne yaptığınızı en iyi siz bilirsiniz
      Günah diyenleride düşünmeyin O Allah ile sizin aranızda olan birşey..

Balikkadini Asla yargilamam çünkü bir ara bende açılmaya düşündüm ama şükürler olsun ki açılmadım baskıyla mi kapandiniz bilmiyorum ama nasıl rahat ediyorsanız öyle yaşayın fakat tesettür de kendini neden yaşlı çirkin hissettiğine anlam veremiyorum oysaki tesettür daha da güzelleştirir benim fikrim bu bende tam tesettürlü değilim Rabbim inşallah birgün onuda nasip eder anladığım kadarıyla baskıyla tesettüre gitmişsiniz ki böyle düşünüyorsunuz

aansia peki nerden başladınız gerçi sizin 1 yıl araylaymış unutmamışsınızdır benim 9 yıl olunca nasıl giyineceğimi nasıl saç vs yapacagımı unuttum

BlackMambaa_ teşekkür güzel yorumunuz için 🙏açıklıkta şunu yap bunu yap diyebileceğiniz tavsiyeler var mı ? Örnek veriyorum biraz göbeğim var üstüne bol sweat giy gibi yada saçlarım bakımsız ve dokuluyor keratin bakım yaptır gibi ve kurtarıcı parçalar neler mesela cidden unutmuşum

Pinkoooo evet o sıralar maalesef etrafımda giyimime karısan o kadar insan vardı ki bi anda kapandım kendimi hazır hissetmeden kapandıgım için sanırım böyle hissediyorum çünkü dolabımda elim hep siyaha gidiyor ve artık hep aynı şeyleri giymeye başladım

Balikkadini
                Evliysen göbeği açık mini falan giyme derim cünkü eşinle aranda sorun olabilir ben saçıma birşey kullanmıyorum düzenli olarak kestiriyorum onun dışında bir şey yaptığım yok

Balikkadini Anladım zaten düşüncenizden baskıyla kapandiginizi ama dediğim gibi sizin hayatınız açıl diyemem günahını sevabını sende biliyorsun ben sana sadece nasıl rahat ediyorsan öyle yap diyecem canım senin hayatın senin kararın 🥰