atss0000 Kızlar iyi geceler 😍 Evde nasıl giyiniyorsunuz ben biraz kalipliyim ya ust kismim nerdeyse hic yok göbeğim govdem ama alt kisim olarak masallahim var😂 malum esimin yanina da gidicem yakında iyice salmış gözükmiyim fikir verebilir misiniz ♥️
newmommy_ atss0000 valla canim korse etkisi yaratan atletler var ondan al tayt ve dar tisort kombini yapabilirsin rahat ve seksi ya da yok suslencem diyosan elbise tarzi gecelikler al sacini da hafif dalgalandir bide bi allik rimel ruj fistik gibi olursun
esmermelek atss0000 tayt bluz tişört Pijama takımı Bazen yazlık elbise salaş Gecelik saten bazen ama gece yatarken fln Bazen de en kötü kıyafetlerimi iş yapacağımda
Pinkoooo atss0000 eşofman,tayt , tişört,şort ,polar pijama değişiyor canım ne giymek isterse artık 😂😂
belladonna atss0000 Kışın genelde ikili takım ya da tayt üzerine triko tarzı ince şeyler giyiyorum. Yazında şort atlet
newmommy_ atss0000 rica ederiim umarim esinle olan gecen istedigin gibi gecer boll atesli ozlemli❤️🔥❤️🔥🤪🤪🤪
atss0000 newmommy_ ahaha benim tarafımdan oyle olabilir ama hala bi duvar var ona karsi onumde bi gecelik yiksam mi diyodum bende😂
kanalize atss0000 birkaç tane şort pijama tk aldım onu giyiyorum onun dışında tayt üstü tişört giyerim genelde hatlarımın belli olması eşimi yükseltiyor
atss0000 kanalize link atabilir misiniz yaa ben gercekten bulamiyorumm gaffur donu gibi cikiyo karsima hep😅
Moonlight_ atss0000 Yazin böyle giyiyorum yada elbise tarzi oversize tshirtlerden giyiyorum.. bu 3 modelden bu renklerden var farkli renklerde bakicam bu yaz icin Kisinda alt üst takim esofman yada tayt crop salas hirka
melaykeeee Moonlight_ ay yazın vazgeçilmezim kısa tayt ve salaş tişört 😍 her rengi vardır çok rahat ya
melaykeeee atss0000 giyinmiyorum 😂😂 evde nerdeyse çıplak geziyorum 😂😂 daralıyorum çünki. Bence fiziğin çok güzel benim çok hoşuma gidiyor o tip vücutlar benimde üstüm pek yok kalçam var.
zeytep atss0000 ben genelde sporcu sütyeni, tayt, mini ev şortu, askılı veya uzun elbise giyiyorum ama derin yırtmacı oluyor genelde. Reglsem polar pijama, eşofman veya yine tayt😅
atss0000 zeytep sporcu sutyenleri inanilmaz hosuma gidiyor ama hamilelikte hic catlamadim dogumdan sonra boyle kocaman yarik gibi mor izlwr cikti o yüzden giyemiyorumm😂 link atar mısınız ya fikriniz varsa🥲