Merhaba kızlar. Eşim dün tavuk almış o eve geldiğinde bende parka çıkmıştım poşeti eve çıkarmış ama tavuğu dolaba atmayı unutmuş. Ben de eve gelip fark edene kadar 2.5 saat geçmiş aradan hemen buzluğa attım buz tutunca da gece normal kata koydum sabah kızıma pişirmek için. Ama şuan emin olamadım ya 2, 3 saat içinde bakteri üretmiş se. Ne yapmam lazım sizce atsam mı. Niyetli olmasam pişince ilk yer sonra kızıma yedirir dim. Arada kaldım

avrupa04 tavuk alındığında buzlu muydu ev sıcak miydi 2.5 saat az değil önce dondurup sonra çözmüşsunuz bilemiyorum ama ben yedirmezdim sanırım

Yani kış olsa sıkıntı olmazdı ama 2.5 saatte bilmiyorum bozulmamasi lazım ama kokusuna falan bakabilirsin

avrupa04 havalar ısındı 2.5 saat az değil bozulmadıysa bile ben kendi tadına bakmadğm tavuğu çocuğuma yedirmezdim ya her ihtimale karşı

avrupa04 Tavuk verme zaten bebiş hepsi hormonlu maalesef.Başka bir şey yap minnoşa 🩷

avrupa04 kokusundan anlarsın aslında. Ve üzeri kaygan yapış yapışsa bozulmuş demektir.

piyangobileti

Elisam2022

TombulHatun

gizew

Sedaa cevabınız için çok teşekkür ederim. Gün boyu İnternete giremedim cevap yazamadım kusura bakmayın. Kokusu da yoktu yapış yapışta değil di ama ben yine de pişirmedim kızımla gittiğimiz park yakının da köpek barınağı gibi bir yer var orda köpeklere verdik. Onlar yedikçe kızım daha çok mutlu oldu 🤣 onların nasibiymiş çok şükür.

gizew ah şu zamanda hormonlu olmayan birşey mi var. Mecbur alıp tüketiyoruz. Bana kalsa köy pazarında canlı hayvan alır keserim de eşim kesmekten korkuyor pazar zaten müslüman ların değil yakınımız da kesen müslüman da yok mecbur Marketten alıyoruz. Bende korkarım ama kadına düşseydi sırf kızım yesin diye keserdim.

avrupa04 Çok daha iyi olmuş herkes kısmetini yer sevindim senin adına şu mübarek günde çok sevap olmuş 🥰