kanalize Kızlarım Philips düzleştirici tarak kullanan var mı? Düzleştirici kullanıyorum memnunum da ama tarak daha hızlı olur gibi düşünüyorum geldi benim alışveriş perileri yine, fiyatı ne uygun ne pahalı ortalamalarda değer mi sizce ?
gizew kanalize Ben onu kullanmıyorum remington kullanıyorum,bu markanın düzleştiricisini de kullanıyorum ve aldığım için asla pişman olmadığım bir ürün 🤌🏻 https://ty.gl/9i4m18y0j5
hilal3454 kanalize düzleştirici formunda beklemeyin dümdüz yapmıyor kötü çekilmiş fön gibi hacimli oluyor
Susunbebekuyuyo gizew remingtonun düzleştiricileri gerçekten harikadır. Bu tarağını merak ediyordum yorumunuz çok iyi oldu ♥️
kanalize gizew remington zaten düzleştiricisi ile ünlü bir marka ama ben hiç kullanmadım o iyiyse philips de iyidir diye düşünüyorum tarak olması kafamda soru işaretiydi ama demekki işe yarıyorlar
ESMERBOMBA_ kanalize aşkım sakın o hataya düşme derim çok elektiriklenme yapıyor kabartıyor ben gizew aşağıya bıraktığı linktekini kullanıyorum çok güzel elektirşklenme yqpmıyor bide iyonik fonksiyonlu olmasına dikkat et yoksa oda kabartma yapar sabah foto atayım bendekini haaa bide şu var evet günlük kullanımda gayet rahatlık sağlıyor lakin uç kısımları fönlenmiş gibi dümdüz durmuyoe yada benim saç çok kıvırcık kalın telli ondan ne kadar tarakla düzleştirsem de uç kısımları düzleştiriciyle geçiyom tekrar
Elisam2022 Tarak düzleştirici ile aynı işlevi gormez bence hiç bir zaman. Kullanmadım ama duzlestirici iki plak arasından saci sıkıştırıyor, tarak ise tek yönlü tarıyor. Aynı sonucu bekleyemeyiz diye dusunuyorum
kanalize Elisam2022 aynı sonuç vermese de daha hızlı olur gibi düşündüm birde saçım kıvırcık değil uçları dalgalı sadece mesela tamamını düzleştirmem 15 dk sürer sürmez bebekten fırsat bulamıyorum makyajsız saçsız dışarı asla çıkmam o yüzden alsam daha pratik mi olur acaba yorumları da çok iyiydi
Elisam2022 kanalize Yani mantıklı hiç yoktan bi düzeltir bence de ama elektriklenme kabarma olur mu onu araştırmak lazım
kanalize hilal3454 sanki deneyecek gibiyim yorumları çok iyiydi pratikleştirsin yeter gibi düşünüyorum ama
abasiyanik hilal3454 kızlar duştan sonra saçımı kurutmak için işime yarar mı acaba bu bahsettiğiniz tarak
kanalize ESMERBOMBA_ o zaman ikisinin arasında bir araştırayım yorumlara falan bakayım iyonik fonksiyonuna bakayım, bir ara fön tarağı almıştım kıytırık marka ondan memnun kalmamıştım o da kabartıyordu