etoile aglayasim geldi 🥺🖤
Hürrem ♥️
HurremSultan yaaa hoşgeldin hürreeemmmmm❤️🌸
Moonlight_ hoşbuldum aşkım sende hoşgeldin 💕
melaykeeee hoşbuldum bebegimsu yapamadım sizsiz🥺🖤
HurremSultan hosbuldum baliim ah iyiki geldiin surda hurremsultani okumak bile ayri renk katiyor 🥰❤️
HurremSultan yapama zaten😍😍 hep birlikte ne güzel eğleniyorduk gitme bir daha 🥹
HurremSultan inşallah sıkıntıların geçmiştir Hürrem 🤗
HurremSultan yaaa aşkım seni görünce bi gülümsedim mutlu oldum hoşgeldin niye gittin
etoile yok geçmedi ama uzak dursam da geçmeyecek sanırım. Belki kendimi hazır hissettiğimde sizinle de paylaşırım 🥰
kizatasozu hosbuldum aşkım. Biraz sorunlarım vardı gitmek istedim ama dayanamadım en azından uyumadan önce biraz sizinle konuşmak sohbet etmek çok iyi geliyordu bana özledim sizi
melaykeeee tamam gitmem🥺🖤😁
- Düzenlendi
HurremSultan bizde seni çok özledik canim sorunun bizimlemi vardı bizi niye terkettin biz sana yardımcı olurduk kafan dagilirdi
Moonlight_ aşkım benim🖤🌷💕 inşallah birdaha hiç gitmem😁
kizatasozu sizinle değildi ya tabiki 💕 evde çocuklarla ilgilenmem gerekiyor burda biraz fazla zaman harcamaya başladım. Duzenimi yavaş yavaş kurunca tekrar gelmek istedim. Boşluk anlarımda nefes oluyor bana burası 🖤
HurremSultan hiç ara ara girip postları okumadinmi?
HurremSultan evet haklısın bende bı ara o duruma düştüm fazla zaman harciyodum buraya
kizatasozu girmeye çalıştım yapamadım. Geçen gün girebildim onda da yorum engeli vardı. Şimdi Naime hanım saolsun hesabımı düzeltti 🥰
HurremSultan yorum engelimi vardı sendemi askı yedin
Kızlar @HurremSultan postunu açtınız ,korktum başına bir şey mi geldi diye..💕
neyse ki gelmiş…
Hoşgeldin Aşkım..🥰
Güçlü Kadınsın Hürrem Sultanım herşeyin üstesinde gelirsin..
Bu ara herkes isim değiştirmiş…
kimseyi tanıyamaz oldum..
HurremSultan gitme sakin ❤️bi geldim herkes gitmis terk edilmis gibi hissettimm😬🤣