Zamansiz_ Moonlight_ ay ya harika gozun aydin annen cok iyi gelicektir sana 💃🏻💃🏻💃🏻❤️ oy erkekler zaten biz hastayim demeden 10 kere hastalar onlar
Moonlight_ Zamansiz_ evet askimm🙏🏻❤️ Ay sorma yaa böylede degildi asiri giciklastii bide bana canin sIkilmasin aklini dagitmak icin böyle yapiyorum diyor🤯🤣
Zamansiz_ Moonlight_ moonn bu arada naime hanima bildirmistik @kleopatranizzz ile senin yildizi 🥹 mesaj atmis su ara islem yapmiyorum diyee haberin olsun ❤️
Moonlight_ Zamansiz_ bu ara sansizin zaten bunada okeyy 😂 su an o yildizlar benim gözümün önünde dönüyor zaten 😂
kanalize Zamansiz_ evlendikten sonra gittin değil mi, geri dönüş gibi bir durum hiç mi yok peki eş orda mı çalışıyor hiç bilmediğim için soruyorum üzeceksem hiçç cevaplama sarılalım 🥲🫂
Zamansiz_ kanalize ha yok kaderdir deyip kendimi teselli ediyorum ya napalim 🫂evet 2017 geldim esim burda calisiyor suan donus imkansiz gibi bsy sorma 🥀❤️
kanalize Zamansiz_ ya ben şeyi merak ediyorum mesela orayı nerden bulmuşlar tr de iş yok muymuş sen nasıl ikna oldun ailen ne dedi nasıl gönderdi biz 7-8 saat mesafede sızlanırken yurtdışı gözünde büyüyor insanın sen çok güçlüsün