enerciiiii abasiyanik fena olmaz ama msj attım şimdi eve gelince masaj yapması için sonra düşünürüz 😆😆
HurremSultan kizatasozu öyle değil kız bende iki tane var biliyorum 😂😂😂 ama cidden acıtıyor yani şişiyor 🥲🥲🥲 eşimde bugün aşırı gergindi sinir etti beni zaten kovdum en son dedim git artık işine singirlendirme beni🥲😂😂😂
kizatasozu HurremSultan ahaahha benimkide çok tepki veriyo yaa bazen diyorum keşke her gün erkenden ise gitsen
HurremSultan kizatasozu spiral varken adet omcesi bir sisiyordum ki sorma😂😂 adetim bitince de belim inceliyordu 😂😂😂
kizatasozu HurremSultan adetin sonu bayrama denk geliyo allahim şu mübarek gün hürmetine bana ince bel güzel fizik ver Allahım amiiiggnnn ( fiziğim de sıkıntı yoksa gobuk var sadece) amin deyin
Sahra5 HurremSultan evet ya benim kızım da çok falza düşüyo hep de kafasını vuruyo Dizleri falan mosmor bi morluk alında var
HurremSultan Sahra5 ya ne bu anlamıyorim duse kalka büyür lafını iliklerimize kadar yaşıyoruz. Birde İnanki o kadar dikkat ediyoruz ki eşim de bende fır dönüyoruz ama yok bazem bacağım ona degiyor sadece iki metre uçuyor 😂
HurremSultan Moonlight_ kız ben senin aşkı uzun sürdü sandım baglarini koparmissin😂😂😂 geçmiş olsun hastayken erkekler bize sinir muhaberesi gibi geliyor demi🥲🥲🥲
Sahra5 HurremSultan 🤣🤣bi de öyle olunca daha da bi suçluluk duygusu ay niye çarptdım niye görmedim 😂😂