Kızlar diğer postumu bilenler vardır belki görümcemin kocasının hal ve hareketleri neyse geçen akşam gene gittik kaynanama ben kızımı emzirmek için mutfağa gittim oturma odasıyla birleşik ses duyuluyor görümcem bebeğin yanında oturuyor kaynanam karşı koltukta görümcem kalkacaktı sanırım sigara içmeye annesine sen gel çocuğun yanına otur dedi bebek uyuyor bu arada yani ağlasa bişey olsa bakar neden illa yanına oturtuyorsun ondan sonra annesi neden dedi o ara sessizlik oldu ya sessizce konuştu yada el hareketi yaptı diye düşünüyorum sonra anladın mı dedi 2 kere anneside tamam tamam anladım dedi bizimle ilgili çok belli şimdi bugün arıyor beni bebek arabasını istiyor kendileri alana kadar kullanmam için dedi ama tanikide almayacak benimkini kullanacaklar bende tamam dedim bişey diyemedim o an eşime söyledim olanları oda o zaman verme dedi annene söyle bunları dedim inkar edecek ama neyse gene kötü biz olcaz 😂 siz ne düşünüyorsunuz?

enerciiiii yani diyorum ki görümcem ve kocası çocuğu benim yanımda bırakmıyorlar benim kucağıma vermiyorlar mesela çocuk odada tek mi kaynanam gelene kadar yanında oturuyorlar sonra gidiyorlar geçen gün annesinin şekeri düştü kadın baygın uyuyor ben orada oturuyorum kadını uyandırıyor kalk çocuğu tut ben gideyim ona kıyafet getireyim diye neden ben çok meraklı değilim onun çocuğunu kucağıma almaya ama yaptığı çok yanlış hem öyle şeyler yapıp hem de benden bir şey istemesi sinirime dokunuyor

delihatunum
      Ya yanlış anlama ama bu yüzsüzlüklükten de fazla.
      Davranışlar tamamen çıkar yönünde. Öyle kişiler hayatımda olacağına hiç olmasın daha iyi. Tabi karar senin ama ben kesinlikle vermezdim. Çünkü sana asla minnet etmez

belladonna verme taraftarı değiliz bizde ama inkar edecekler aman neyse bi yararları yok zaten bana varsın ben kötü olayım

delihatunum
          Her zaman, her koşulda insanlara yaranmakta mutlu etmek de zor. Sen arabayı versen kulp bulmak isteyen yine bir şeye bulur. O yüzden boşver. Aklına getirme ona inat mutlu ol 😅

delihatunum ay neden veriyorsun ya sende hic tavrini koymuyorsun ki canim bi sorsana acik acik dertleri neymis diye böyle böyle nereye kadar

delihatunum eeee durduk yere ne diye böyle kafasını mı üşütmüş bu kadın

delihatunum birde o günü açık açık kayınvalidene kendin söyle kocan söylerse haklıysan bile haksız olursun sonuçta o olay üçünüzün arasında geçmiş kocanın karışmaması lazım. Neden o gün böyle bir şey yaptınız dikkatimi çekmiyor sanmayın sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz de yani

belladonna verse eminim hunharca kullanır sonra bir Allah razı olsun çok işimi gördü demek yerine bu bebek arabasının şurası niye böyle burası niye böyle diye lafını eder böylesi ben olsam çöpümü dahi vermem

ladymomm
              Evet anlatmak istediğim tam da bu. Bu tarz insanları memnun etmek çok zor. Hep daha fazlasını da versen yaptığın iyilik göze gelmez, en ufak bir şey yap neler olur neler..
              En güzeli uzak durmak. Mesafe her zaman en güzel iletişimi beraberinde getirir.

ladymomm söyledim bu akşam kayınvalideme şey dedi 3. Evliliği bu görümcemin 2. Eşinden çocuğu var işte ona da öyle yapıyorlar dedi yanında tek bırakmıyorlar dedi

delihatunum 2. Eşinden olan çocuğunu şu anki eşinin yanında mı tek bırakmıyormuş? Doğru mu anladım 🫠 senlik bir şey değil belli ki görmezden gel umursama o zaman boşver aşkım o kadar evlilik sonrası belki de doğru mantık kuramıyordur