Sahra5 zeytep acaba çokmu anlatıyorum ya da yani çokmu takıyorum bazen çok anlattığımı dünüyorum ve kendimden sıklıyorum ve konu çözülmediği için yine konuşuyorum olaylar tekrar ediyo
zeytep Sahra5 işte olayı tam bilmediğim için yorum yapamıyorum, neyi çok anlatıyor veya takıyorsun? Eğer bu sürekli olan bir şey ise uzman desteği almanda fayda var.. Çünkü takıntılar en çok bizi, ruhumuzu, kalbimizi yoruyor
zeytep melaykeeee kız kaç gündür reglim diye şiştim, hazır bitmiş bırak da alayım😅🤣kocamda kocam m sjsjs😅🤣
Sahra5 ladymomm zeytep Benim takıntım ilk başta çok düşünmek her konuda fark etmiyo yani ama çok üşünmek Geleceği çpk düşünüp geçmişte yaşamam efenime söyliyim olur olmadık yerlerde ağlama hissi ve sinir Ve bütün bu siniron acını kocamdan çıkarmam neçicesinde aramız açılması ve aa o da nesi bunu da kafaya takmam🤣🤣🤣
ladymomm gizew o geldi biz gönderdik tavrımız hep net oldu ama bizimkinin bir düzeni vardı bebeğim yatağa girer kendi kendine yatar yani sürekli yanımıza geliyordu geri gönderiyorduk o da artık sessizce gelip yanımızda yatmaya başlamıştı farkedince bir şey demedik ama gün içinde söylüyorduk orası bizim özel alanımız sadece baban ve ben yatabiliriz biz senin yatağına geliyor muyuz? Gelmiyoruz. Sende bizim yatağımıza gelme olur mu? Eğer kendini kötü hissedersen senin için odanın kapısını açık bırakarız bizi görüp tekrar yatağına gidersin zaten odalarımız yanyana bir şey olursa hemen senin yanına geliriz diye konuşmalar yaptık tabii ki hepsini aynı anda demedik 🤣🤣 öyle öyle düzeldi bu dönem rüyalanmalar başlıyor belki ondan dolayı uyumak istemiyor olabilir