ladymomm Sahra5 takıntıların neler aşko anlat biraz masaya yatırıp konuşalım @kleopatranizzz @zeytep @gizew @BlackMambaa_
zeytep ladymomm @Sahra5 işte bende onu diyorum, detaylı bilirsek daha net yardımcı olabiliriz, konusu ne, ne sıklıkla takıyor mesela… Konuyu tam bilmeden yorum yapamıyorum ki ben
melaykeeee ladymomm ben gidiyorum abi. Beni hep unutuyorsun etkilemeye valla bu sefer kesin yüzde yüz küstüm
Sahra5 ladymomm zeytep Benim takıntım ilk başta çok düşünmek her konuda fark etmiyo yani ama çok üşünmek Geleceği çpk düşünüp geçmişte yaşamam efenime söyliyim olur olmadık yerlerde ağlama hissi ve sinir Ve bütün bu siniron acını kocamdan çıkarmam neçicesinde aramız açılması ve aa o da nesi bunu da kafaya takmam🤣🤣🤣
melaykeeee ladymomm ayy galiba kendi kendime nazar değdirdim duş aldırdım bir saattir ayağımda sallıyorum uyumuyor bu
ladymomm zeytep bende vallahi müneccim değiliz ki bilek ama dertlenmiş bayağı belli herhalde genel çoğu şeyi takıp içinde büyütüyor
ladymomm kleopatranizzz benim oğlanda öyleydi bu yaşlarda duştan sonra yatırınca uykusu kaçıyor kız asla yatmıyor
kleopatranizzz ladymomm kızımdan bahsediyorum asko şuan 9 aylik gündüz banyo yaptırınca bayayı iyi geliyor💃💃💃