abasiyanik ladymomm hiç unutmuyorum insta da sapığın biri zorla cinsel ilişki konuşmak istiyordu 🤣 şuan üstündeyim, içine giriyorum vs.🤣🤣🤣
zeytep ladymomm sexting ile yapılır, videolu, resimli sjsjsj😅ama genelde yapmazlar çünkü telefon yani sonuç olarak, kendinin değilse bir de.. Ordan verdilerse kullanmak için olmaz sjsjsj Al sana açıklama ssjsj
ladymomm BlackMambaa_ benimde en iyi anlaştığım burç aslan ikizler ♥️♥️ birde koç sjdjdkls kocamda koç bu arada
ladymomm abasiyanik tövbe tövbe dnnxndöksabjskdlsk o nasıl fantezi ya millet nereye azacağını şaşmış 🤣🤣🤣
zeytep ladymomm ben yeni yeni kabuğumdan çıkıyorum 😅gizli takılırdım önceden sjsjs ama. Sağol be güzellik bu güzel düşüncen için🌹♥️
ladymomm zeytep şey değil mi yaaa bir anda gaza gelip sonra şimdi uğraşacak moduna girme hali Nxjkxksls
melaykeeee ladymomm hiç uyumadım ki aşkım evin işini bitirdim şimdi yatağa girdim 😂😂 oruç tutan yok bizim evde malesef. Ben çocuktan tutamıyorum emzirmiyorum ama dayanamıyorum gerçekten çok kötü oluyorum çocuk çok yoruyor beni tabi bahane değil ama napim. Eşimde ameliyatlı zaten oda ilaç kullanıyor 😂