ladymomm kemalimyapmaz vallahi söz sizin adınızı göklere yazacağım arşa filan çıkaracağım yapmayın böyle bir cahillik ettim affedin 🥹🥹
enerciiiii ladymomm bak postun için çay yaptım üşengeçliğimden de kupaya koydum ki gidip tekrar doldurmayayim 😅😅
ladymomm enerciiiii ohhhh missss 😋 bende gidip yapcam şimdi tekrardan bak ama önce mutfağı toplamam lazım işim var buradan da gidemiyorum bahdjdlsk
ladymomm gizew birara bizde yaşadık uyuyordu uyanıp geliyordu hatta geceleri kalkıyordu gizli gizli yanımıza yatıyordu 🤨🤨🤨😂
zeytep enerciiiii taktik maktik yok 😅bam bam bam😅😅kocişim sabah masaj yaptı bir güzel, öyle uyandırdı beni 😅 e bende akşam akşam Bi öpmiyim mi adamı dimi😅
ladymomm enerciiiii sürekli istemiyorum dersen içinden bir süre sonra gelmiyor çünkü aşkım denendi onaylandı 🤣🤣
enerciiiii ladymomm ben çayı derlerken mutfağını topladım rahat rahat içeyim diye 😅😅 gitme bosvwr sonra toplarsın kocam yok bırakmam sizi bu gece 😅😅
enerciiiii ladymomm ay niye istemeiyim kız ben var ya her gece duş aldırırım kocişime hey yavrum hey kisme benim elime şu dökemez hem kocasına He rgun duş aldırmayan kadına kadın denir mi 😅😅😅😅
ladymomm enerciiiii benimm koca gelecek birazdan o ne olacak şimdi der aşkım mutfağı neden toplamadın diye 🤣🤣🤣