llanjalee ladymomm bütün perideyi elden geçirmezsin dimi 😂 yazın daha çok ulaşamayabilirsin bu arada he 😜
ladymomm llanjalee yazın bende buralarda olacağımı pek sanmıyorum ama haberleşiriz buluşuruz be sjdjkdldls
kizatasozu ladymomm aksam halim kalmiyorki hemen uyuyakaliyiyorum sabah bebeğimin 2 saatlik bi uykusu var o ara duş aldım aldım almazsam daha alamam şimdi ayağımda uyutuyorum ama mutfak berbat halde dolapları bosaltmisim silicem önce dusmu alsam işime devammi etsem bilmiyorum ya
ladymomm zeytep bende iki karakterli oluşundan muzdaribim hajdkdls yakın zamanda birisiyle bu yüzünden sohbetimiz bitti 😂 iyiler hoşlar ama bazen uyuz olabiliyorlar ndjdksl
ladymomm zeytep çok eğlenceli matrak bir şeyler ya bende ilk kez eşimde gördüm tanıdım yani eğer benimle bir evin içinde 9 ay sıkılmadan ve sıkmadan durabildiyse bu her şeyi özetliyor ahahaha 😂😂
llanjalee ladymomm yazın genelde evde durmuyorum ben spontane gelişiyo bazen , bazen de planlı ama dışardayız çoğunlukla 😍😅
busenihicalakadaretmez ladymomm Bilmiyorum ben pek çay aramıyorum annem çayı sevmez kahve içiyoruz onunla babam içer çayı sadece. Ben sevmiyor değilim çok nadiren çay istediğim zamanlar olur 2-3 bardak içerim ama epeydir canım istemiyor.
ladymomm llanjalee bende yazı pek sevmem güneşle aram cilden pek iyi değil ama yine de çocuk olunca en kötü yine kapı önü gözüküyor bize 🤣🤣
gizew ladymomm kızlar valla bazı yorumlar gözümden kaçıyor,çok bildirim geliyor.Cevap veremezsem kusura bakmayın lütfen 🩵 @llanjalee @zeytep @BlackMambaa_ @abasiyanik @Pinkoooo @melaykeeee
llanjalee gizew bende görmüyorum bazen , bildirimleri siliyorum yeniler görünsün diye hatta , arada cevap vermediklerimi de silmiş oluyorum 🙈
BlackMambaa_ gizew Önemli değil canım bildirimler arka arkaya gelince bende bazen göremiyorum cevap veremiyorum 😍
ladymomm llanjalee yok vallahi bazı kişilerin bildirimleri cidden ne kadar yenilesen de gelmiyor sırf o yüzden yetişebilirsem ayıp olmasın diye bazı postalara özellikle bakıyorum ya da şans eseri görüyorum filan
ladymomm enerciiiii zaten almışım 2 kilo aşko daha nereme alayım ramazan bana yaramadı vallahi znxjkxkdl şu anda kahvaltı yapıyorum mesela hala 🤣🤣